Amanah Perlindungan Aset Nevada

Usaha ngamimitian sareng jasa panyalindungan asét pribadi.

Kengingkeun Ngagabungkeun

Amanah Perlindungan Aset Nevada

Naon Amanah Perlindungan Aset Nevada?

Amanah panyalindungan asét Nevada mangrupikeun kapercayaan anu dibéréskeun ku nyalira. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa netepkeun kapercayaan ogé kauntungan tina asét. Sumawona, anjeun tiasa ngalakukeun kaduana sareng nampi panangtayungan ti tukang kiridit atanapi gugatan hukum. Sakali anjeun ngalihkeun aset kana Amanah Perlindungan Nevada, saatos dua taun kalangkung, kapercayaan ngajagi kabeungharan anjeun ti tukang kiridit. Upami anjeun nyebarkeun pangalihan aset kana kapercayaan, dina koran Nevada, contona, éta bakal ngirangan jangka waktos éta janten genep bulan. Maka, saatos undang-undang keterbatasan kadaluarsana, kapercayaan ngonci aset anjeun di jero. Maka, tukang kiridit anjeun moal tiasa ngahontal aranjeunna pikeun nyéépkeun kaputusan.

Aya sakedik watesan pikeun palanggan kapercayaan; salami anjeun henteu netepkeun kapercayaan pikeun licik tukang kiridit dipikanyaho sareng anjeun minuhan formalitas operasi anu saderhana, panerapan pelindung Nevada tiasa nyayogikeun manpaat perlindungan aset anu terhormat. Sahenteuna hiji wali kedah janten warga Nevada anu tanggel waler pikeun ngajaga rékaman kapercayaan, ngalebetkeun syarat pajak. Batur di Nevada kedah utamina ngatur amanah. Batur di nagara bagian Nevada kedah janten administrator utami kapercayaan.

Layanan Nevada

  • Amanah Perlindungan Asét
  • Perusahaan sareng LLCs
  • Program Kantor
  • Layanan Privasi
  • Ngadegkeun Rekening Bank
  • Program Kiridit Bisnis

Kami nawiskeun paling Nevada
jasa ogé gratis
rundingan: 1-888-444-4812

Perlindungan Kabeungharan sareng Kontrol Substansi

Padumuk amanah (anjeun) gaduh kontrol anu penting (kakuatan) dina kagiatan kapercayaan, khususna kumaha wali masihan distribusi pikeun kapercayaan anu nampi. Anjeun henteu langsung tiasa maréntahkeun wali pikeun mayar rutin ka padumukan amanah. Upami anjeun tiasa, hakim tiasa maksa anjeun nganggo kakuatan éta pikeun ngarahkeun dana ka musuh hukum anjeun. Anjeun tiasa, kumaha ogé, tiasa nyungkeun distribusi. Tambih Deui anjeun tiasa ngagaduhan kakuatan veto kana distribusi ka ahli waris kapercayaan sanés. Ieu ngamungkinkeun padumukan amanah tetep dina korsi supir salami sebaran asét. Anjeun gaduh kamampuan panjang-panjang pikeun mangaruhan waktos sareng jumlah distribusi ka diri anjeun.

Fitur perdamaian sanés anu kalebet kana undang-undang ieu nyaéta kamampuan pikeun padumuk amanah janten "wali investasi." Sapertos kitu, anjeun tiasa sacara sepihak ngatur sareng inpormasi aset amanah. Fitur sanésna nyaéta kakuatan pikeun nyabut sareng ngaganti wali Nevada anjeun. Tungtungna, anjeun tiasa netepkeun kumaha kapercayaan ngadistribusikaeun aset nalika padumukan lulus ngaliwatan naon anu urang sebut "kakuatan janjian".

Arena kapercayaan panyalindungan asét cukup anyar di Amérika Serikat sareng ngan sababaraha nagara bagian anu ngalaksanakeun hukum kapercayaan panyalindungan aset. Para ahli parantos lami terang Nevada salaku yurisdiksi ramah-bisnis sareng hukum korporasi anu pikaresep sareng LLC. Pengadilan anu kabuktian ngadukung jilbab perusahaan. Ayeuna, Nevada parantos kaluar payun salaku yurisdiksi domestik pilihan pikeun ngabéréskeun kapercayaan panyalindungan asét. Bakal sababaraha taun sateuacan hukum kasus berkembang. Nanging hukum Nevada jelas ngeunaan perlindungan anu aranjeunna pasihkeun kana kapercayaan panyalindungan asét anu leres-leres mantep.

Naha Nevada?

Dicarioskeun yén Nevada nawiskeun kerangka hukum anu pangsaéna pikeun nyiptakeun sareng ngajaga amanah perlindungan aset domestik. Di 2010 kapercayaan perlindungan aset Nevada nampi peringkat A + ku majalah Forbes, anu pangsaéna di bangsa sareng hiji-hijina nagara anu nyetak A + ti 13.

  • Henteu aya pajak penghasilan negara
  • Henteu aya pajak perusahaan nagara
  • Peraturan pangbatesan tina pangpindahan aset (2 taun), anu tiasa pondok tina 6 bulan upami leres dilaksanakeun
  • Sadaya kreditor dilarang ngakses aset amanah, kalebet nafkah, dukungan budak, penilaian, jst.
  • Standar buktina pangluhurna; sagala kiridit nangtang pamindahan aset kedah nyayogikeun bukti anu jelas sareng ngayakinkeun tina niat pikeun nipu

Perlindungan Aset Doméstik

Punten tetep émut, amanah panyalindungan asét Nevada utamina pikeun warga Nevada anu ngagaduhan aset basis Nevada. Hukum kasus henteu katingalina pikaresepeun pisan upami padumukan cicing di nagara sanés. Kami parantos ningali hakim nyarios, "Kuring henteu paduli upami Nevada ngagaduhan katetepan ieu. Kami henteu ngagaduhanana di dieu di California, New York, jst. Janten kuring maréntahkeun wali pikeun masihan asetna.

Janten, naon solusi pikeun padumuk sanés Nevada? Nya, organisasi kami ogé ngagaduhan hiji-hijina bangsa "Pemicu Amanah." Éta kapercayaan mangrupikeun kapercayaan panyalindungan aset domestik, AS dugi ka kakuatan durasi sah. Teras para wali mutuskeun pikeun memicu klausa kabur sareng ngarobih amanah kana alat panyalindungan asét anu kuat di dunya .... Kapercayaan Kepulauan Cook. Firma hukum Kepulauan Cook anu dilisensikeun, kabeungkeut kami tibatan sababaraha léngkah salaku wali. Anggota wali Nevada peryogi ka paréntah pengadilan AS. Kalayan wali asing, di sisi anu sanésna, aranjeunna henteu diperyogikeun nuturkeun paréntah pengadilan asing, sareng tiasa nolak ngahaturkeun aset amanah ka musuh hukum anjeun.

Pangacara Amanah

Pengacara sareng perusahaan kapercayaan netepkeun amanah Nevada. Anjeun tiasa nelepon salah sahiji nomer di luhur sareng naroskeun patarosan ti konsultan ahli kami anu bakal ngabantosan ngabimbing anjeun sareng ngajawab patanyaan anjeun. Alternatipna, anjeun tiasa ngalengkepan salah sahiji formulir konsultasi gratis. Salah sahiji pengacara urang tiasa nyusun kapercayaan anu taylormade pikeun kabutuhan anjeun.

Diversifikasi Rencana Perlindungan Aset Anjeun

Upami anjeun parantos gaduh rencana panangtayungan asét dina tempatna, kapercayaan Nevada, atanapi langkung saé, kapercayaan pemicu, nawiskeun kaanekaragaman kana strategi anjeun. Firma hukum perlindungan aset luhur di dunya nyarankeun nyebarkeun panyalindungan kabeungharan anjeun di sababaraha kendaraan panyalindungan aset sareng sababaraha yurisdiksi perlindungan aset. Ieu bakal ngajantenkeun lawan légal anjeun ngalawan perang dina sababaraha hal payun, nambihan biaya ageung pikeun biaya hukum pikeun ngudag kabeungharan anjeun. Kapercayaan atanapi pemicu amanah Nevada tiasa muji rencana panyalindungan asét, lepas pantai atanapi domestik.

Nyarios ka propésional jasa bisnis Nevada ayeuna, konsultasi gratis salami jam bisnis normal, telepon 1-888-444-4412