Minat perusahaan

Ladenan bisnis sareng up panyalindungan aset pribadi.

Ngadatangan Incorporated

Minat perusahaan

minuhan perusahaan

Jilbab perusahaan nyaéta kumaha anjeun misahkeun tanggung jawab pribadi sareng bisnis sareng naon ngajagi aset anjeun tina résiko anu gaduh bisnis - ngajaga cadar perusahaan hartosna minuhan sarat hukum anu ngabuktikeun bisnis anjeun sacara sah "jalma."

Éntitas bisnis mangrupikeun lapisan pertahanan munggaran anjeun pikeun ngajagi aset pribadi anjeun. Sakali anjeun ngawangun lembaga anu sah, léngkah salajengna nyaéta leres dana sareng ngajalankeun bisnis anjeun. Ieu kalebet perusahaan operasi patuh formalitas anu bakal ngirangan paparan anjeun pikeun litigation sareng akibat pajeg poténsial.

Prosedur taunan sapertos rapat biasa, menit rapat, resolusi perusahaan, filing, ngajaga catetan sareng patuh pajeg (pembukuan)

Patuh Turnkey

Hayu Perusahaan Dipasangkeun ngalaksanakeun sagala padamelan pikeun anjeun sareng ngajaga anjeun dina hukum anu kuat sareng cadar perusahaan anjeun dina taktik.

  1. Review Patuh - Tinjauan komprehensif ngeunaan patuh pamatuhan anjeun (pikeun usaha anu tos aya) dimana kami bakal ngaidentipikasi naon dokumén anu dibutuhkeun pikeun mastikeun formalitas anjeun up-to-date.
  2. Dokumén Hukum anu taya - Urang bakal nyayogikeun sakabéh dokumén anu dipikabutuh pikeun anjeun bisnis, perusahaan sareng LLCs.
  3. Pitunjuk Pribadi - Pangrojong hiji-hiji tanpa palanggan ti palatih patuh perusahaan anu tiasa ngajawab sadaya patarosan anjeun liwat telepon, email atanapi ku janjian.
  4. Kalender Patuh Taunan - Urang bakal nyiptakeun almenak pamatuhan ngarobih tina peryogina formality pikeun ngabantosan anjeun ngarencanakeun waktos anjeun.
  5. Kit Patuh - Ngandung perpustakaan sumberdaya kuat sareng dokumén hukum pikeun perusahaan sareng LLCs.
  6. ngawaskeun - Pangimeutan sareng ngalaporkeun real-time ogé pamariksaan rékaman perusahaan anjeun sareng kontak rutin sareng tinjauan status patuh anjeun.
  7. Rekam Rekonstruksi - Urang tiasa nyangking rékaman anjeun ka ayeuna kalebet usaha anu teu acan nurut kana atanapi anu gaduh waktos kalepatan operasi.
  8. Bantuan Assil - Marengan rékaman sareng dokumén hukum, kami bakal ngabantosan sareng nyiapkeun sagala saringan nagara kanggo anjeun.

Ngamimitian Dinten ayeuna! Basajan. Épéktip. Dibutuhkeun. Nelepon Ayeuna!