Ngawangun Kiridit Perusahaan Sorangan

Usaha ngamimitian sareng jasa panyalindungan asét pribadi.

Kengingkeun Ngagabungkeun

Ngawangun Kiridit Perusahaan Sorangan

Pitunjuk komprehensif ngeunaan kiridit perusahaan, netepkeun profil kiridit bisnis sareng kéngingkeun garis kiridit ti tukang masihan nambut. Ngawangun kiridit bisnis henteu gampang dilakukeun ku anjeun nyalira, tapi ku sakedik bantosan anjeun tiasa ngagaduhan kiridit perusahaan langkung gancang tibatan anu anjeun panginten. Aya sababaraha hal anu kedah dijauhkeun ogé seueur barang penting anu teu tiasa dipopohokeun. Kami nyandak anjeun ku panangan sareng ngabimbing anjeun ngalangkungan prosés rumit ieu.

Pembina Kiridit Perusahaan

Nyiapkeun prosés Pangwangunan Kiridit Perusahaan

Kami ngadokuméntasikeun prosés ngawangun profil kiridit bisnis, dugi ka pinjaman bank terbuka, sababaraha kartu kiridit bisnis sareng sababaraha jalur kiridit sareng anu ngical. Ieu sadayana dimimitian ku nempatkeun dasar pikeun nyiptakeun profil kiridit anjeun sareng prosés lamaran ku tukang masihan nambut, ngalaksanakeun karajinan anu ditangtoskeun. Anjeun kedah mastikeun yén bisnis anjeun siap pikeun prosés ngawangun kiridit - upami anjeun ngamimitian tanpa ngalaksanakeun pancén-pancén ieu, anjeun résiko kedah ngamimitian deui atanapi bahkan langkung parah, bakal ditagih kiridit macét / résiko tinggi ku lembaga pelapor. Penting pikeun ngartos sareng ngalengkepan léngkah-léngkah ieu pikeun ngawangun profil kiridit bisnis anjeun.

Léngkah 1 - Milarian Ngaran Kiridit sareng Dunn sareng Bradstreet

Ku milarian nami D & B pikeun nami bisnis, anjeun tiasa gancang terang upami bisnis anu sami nami gaduh riwayat kiridit. Ku ngagunakeun pamilarian anu langkung maju, anjeun tiasa naroskeun databés D & B dina tingkat nasional. Naha milarian Dunn sareng Bradstreet penting? Upami anjeun kedah ngalengkepan prosés ngawangun kiridit bisnis sareng engké mendakan yén perusahaan anu namina sami (panginten dina kaayaan anu sanés) kagungan profil kiridit kalayan riwayat kiridit anu goréng atanapi résiko tinggi, anjeun tiasa mendakan diri anjeun kedah ngatasi éta nalika anjeun nami perusahaan dipilarian.

D & B Usaha Milarian

Sakali anjeun parantos mastikeun yén nami bisnis anjeun unik sareng D & B, anjeun tiasa neraskeun sareng prosés ngawangun profil kiridit. Upami anjeun mendakan perusahaan anu gaduh nami anu sami, anjeun panginten ngémutan koréksi perusahaan anjeun dina ngawangun kiridit dina nami entitas anu henteu acan dianggo.

Lengkah 2 - Milarian Kasayogi Ngaran Entitas

Léngkah salajengna nyaéta mariksa nami entitas anjeun ngalawan sadaya entitas anu kadaptar di bangsa. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku buka kantor Sekertaris atanapi Komisi masing-masing nagara, halaman wéb atanapi pusat panggero sareng parios kasadiaan nami, atanapi anjeun tiasa nganggo alat online. Aya alat pamilarian sayogi kanggo kiridit sareng rékor kauangan ogé badan bisnis anu kadaptar. Milarian saderhana ieu bakal ngabéjaan anjeun upami aya éntitas bisnis anu sanés nganggo nami anu sami di nagara sanés.

Pilarian kedah dilakukeun tanpa identifier perusahaan, hartosna ngan ukur nami éntitas tanpa "Inc", "LLC", "Limited", "Corp", jst. Kalayan milarian ieu, anjeun bakal mendakan perusahaan anjeun didaptarkeun sareng anjeun tiasa ningali inpormasi rékaman umum, sapertos nalika éntitas kabentuk, jinisna sareng alamat éntitas anu kadaptar.

Léngkah 3 - Mariksa Pelanggaran Dagang

Anjeun ogé badé mariksa databés Sistem Daptar Éléktronik Dagang (TESS) pikeun anu pas sareng nami entitas anjeun. Jenis pamundut ieu umumna bakal nunjukkeun seueur hasilna. Naon anu anjeun lebetkeun kana formulir diébréhkeun sareng dipotong pikeun pertandingan anu lega. Salaku conto, upami anjeun milari "Kiridit Bisnis", anjeun bakal ningali hasil sapertos "CU BIZSOURCE" anu henteu ngagaduhan 'kiridit bisnis' dina nami atanapi katerangan barang sareng jasa, kumaha ogé 'bisnis' sareng 'kiridit' nyaéta, anu bakal nganteurkeun hasilna, bahkan tanpa pertandingan anu pas.

Mérek éléktronik mérek dagang (TESS)

Merek dagang bakal didaptarkeun sareng LIVE atanapi MATI, dina hal ieu, anjeun badé ningali mérek dagang langsung sareng anu pas sareng nami bisnis anjeun pikeun mastikeun yén teu aya konflik. Pertimbangan anu sanésna nyaéta mérek dagang ditugaskeun kategori, janten anjeun tiasa gaduh tanda kecap anu kadaptar pikeun industri atanapi séktor anjeun sareng éntitas sanés tiasa ngadaptar rangkai kecap anu sami dina kategori sanés pikeun tujuan anu sanés.

Léngkah 4 - Milarian Ngaran Domain, Alamat Halaman Wéb

Anjeun kedah ngadaptar nami perusahaan salaku domain, langkung saé kalayan ekstensi ".com". Pariksa panyadia daptar domain naon waé pikeun kasadiaan nami domain. Ngaran domain anjeun tiasa atanapi henteu kalebet idéntifikasi perusahaan anjeun. Hartosna upami nami perusahaan anjeun "Best Project Managers, Corp" anjeun bakal milari ngadaptar "www.bestprojectmanagerscorp.com" atanapi salaku alternatif "www.bestprojectmanagers.com" kanggo tujuan ieu.

Daptar Cék kasadiaan Domain.com

Ieu henteu kedah janten nami domain primér anu dianggo perusahaan pikeun bisnis. Nuturkeun conto di luhur, anjeun tiasa nganggo nami domain alternatip, nanging penting yén nami anu anjeun badé ngawangun kiridit didaptarkeun ka anjeun.

Léngkah 5 - Daptar Diréktori Superpages

Pastikeun anjeun gaduh daptar bisnis dina diréktori bisnis Superpages. Upami henteu, anjeun tiasa nyiptakeun gratis. Butuh ngan sababaraha menit sareng teu ngarugikeun nanaon. Anjeun tiasa ngadamel akun sareng nambihan bisnis anjeun kana diréktori ku nuturkeun tautan di handap ieu. Upami anjeun mendakan bisnis anjeun, parios pikeun mastikeun yén inpormasi parantos diénggalan kalayan kontak sareng lokasi anjeun ayeuna.

Daptar Diréktori Bisnis Superpages

Aya sababaraha pilihan pikeun bisnis anjeun didaptarkeun, pikeun tujuan ieu, kantun gaduh nami bisnis anjeun dina diréktori kalayan inpormasi kontak anjeun ayeuna cekap.

Solusi Konflik Ngaran

Upami nami entitas anjeun bentrok sareng salah sahiji cék di luhur, anjeun kedah ngémutan ngarobihna. Aya sababaraha pilihan anu sayogi pikeun anjeun, tina DBA, tulisan amandemen sareng filing éntitas bisnis énggal. Anjeun tiasa nelepon 1-800-Company sareng naroskeun ka associate sales pikeun ngabantosan anjeun nganggo nami éntitas énggal. Sateuacan anjeun ngarobih nami bisnis atanapi ngadaptar éntitas bisnis énggal, anjeun kedah ngalengkepan léngkah di luhur pikeun mastikeun anjeun tiasa ngawangun profil kiridit bisnis kalayan aman.

 

Lumangsungna ka Léngkah Salajengna di >> Ngawangun Kiridit Perusahaan - Ngabahas Jenis Entitas Usaha >>