Buka Umum

Ladenan bisnis sareng up panyalindungan aset pribadi.

Ngadatangan Incorporated

Buka Umum

Kumaha Kumaha Awéwé - Kurban Umum Awal (IPO) Ngabalikeun Merger, sareng Lembar Umum

Buka Umum

Bade umum mangrupikeun prosés jual saham saham, anu saacanna diayakeun sacara pribadi, kanggo anggota masarakat umum. Prosesna rumit, beurat diatur sareng seueur manfaat, nyandak perusahaan perusahaan di masarakat umum:

  • Ngabantosan anjeun tumbuh perusahaan langkung gancang ku nyayogikeun anjeun sumber daya finansial tambahan.
  • Ngabantosan anjeun narik sareng jaga jalma-jalma paling luhur kalayan gaji lumayan (ngalangkungan pilihan saham).
  • Tumuwuh perusahaan langkung gancang ku narik dewan direksi anu berpengalaman.
  • Tingkatkeun modal anu langkung gancang sareng ngirangan biaya anu murah.
  • Ngaronjatkeun likuiditas pikeun anjeun sareng anjeun.
  • Bébaskeun modal sareng nyiptakeun saham anu tiasa dipasarkan anu tiasa dianggo pikeun ngalaksanakeun perusahaan sanés sareng ngawangun usaha strategis sareng perusahaan sanés.
  • Ningkatkeun tingkat kamekaran anjeun ku ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun bersaing kanggo kontrak-kontrak ageung.
  • Bisa gancang sareng substansi upping nilai perusahaan anjeun.
  • Ngungkitkeun investasi anjeun sorangan dina bisnis anjeun ku ngajantenkeun langkung berharga, janten ningkatkeun ROI pribadi anjeun.
  • Ngaronjatkeun status bisnis anjeun ku kituna ngagampangkeun narik bisnis anyar.

Upami anjeun parantos ngagaduhan perusahaan umum kami tiasa ngabantuan ningkatkeun nilai sareng kauntungan perusahaan anjeun sareng ngabantosan anjeun ngalindungan aset tina gugatan.

Terus di pikiran; éta henteu ngan ukur ngeunaan ngumpulkeun artos. Éta ogé ngeunaan yakin yén
perusahaan dikaluarkeun sareng diurus. CEO luhur damel pikeun kauntungan na
shareholders. Tetep perhatian pangsaéna pikeun aranjeunna sareng aranjeunna bakal ngartos motif anjeun sareng langkung jalma bakal katarik organisasi anjeun. Éta mangrupikeun pandangan jangka panjang anu penting sareng sanés shot one-time. Anjeun peryogi perusahaan anu leres terstruktur, rencana bisnis anu saé sareng jalma anu pinter pikeun ngalaksanakeun éta. Naha anjeun aya di AS, Jerman, China, Kanada atanapi lokasi anu sanés, milarian kami.

Jeung naon anu anjeun peryogi bantosan?

  • Naha anjeun badé ningkatkeun penjualan anjeun?
  • Naha anjeun kedah tetepkeun biaya?
  • Naha anjeun badé ngalaksanakeun usaha-usaha sanés sareng kedah milari calon anu saé?
  • Naha anjeun peryogi rencana bisnis anu langkung saé?
  • Naon ngeunaan iklan sareng pamasaran? Peryogi bantosan?
  • Naha anjeun peryogi sistem dukungan anu saé sareng daptar jalma anu terang?
  • Naon ngeunaan perlindungan ngalawan jalma "shorting" saham anjeun?
  • Hoyong ngalakukeun bisnis sareng perusahaan S&P 500?
  • Hoyong angkat nami anjeun ka masarakat dina modeu ongkos-kos?
  • Naha anjeun badé pareum cadar pink sareng angkat kana artos anu langkung ageung?

Ieu kumaha ngamimitian

  • Aya susunan dimana anjeun tiasa ngabiayaan prosés "bade umum."
  • Visa, MasterCard, American Express and Discover ogé ditampi.
  • Prosesna ogé tiasa masihan aksés ka pinjaman 50,000 tandatangan $ dina hiji dinten (gumantung kana persetujuan lender) sareng,
  • Kirang langkung ageung gumantung kana aset sareng aliran artos upami operasi anjeun naék
    ngajalankeun.

Dina sababaraha kasus, urang tiasa ngatur Venture Capitalists pikeun ngabiayaan prosés pikeun umum gumantung kana pandangan aranjeunna ngeunaan poténsi perusahaan anjeun.

Sakali anjeun nyandak perusahaan perusahaan di masarakat aya sadayana tim rujukan anu kami parantos ngaturkeun tingkat kasuksésan anjeun. Aya jalma anu urang hubungan anu lila-lama anu kami nganggo atanapi bakal dianggo sacara pribadi sareng parantos ngajantenkeun sakaligus kanggo perusahaan-perusahaan sanés. Ieu daptar parsial:

  • Agén iklan anu terang naon hasil anu pangsaéna dina biaya panghandapna.
  • Planner bisnis
  • Recruiters karyawan
  • Konsultan pikeun pamasaran
  • Ahli manajemén
  • Spesialis dina penggabungan diisisi
  • Anu ngabantosan anjeun ngamekarkeun usaha bisnis sareng perusahaan S&P 500

Urang parantos di bisnis pikeun langkung ti 100 Taun

Pangalaman ngitung. Inditna mangrupikeun prosés anu kalebet diatur. Janten, anjeun hoyong gumantung jalma anu ngabantosan anjeun. Kadé ngarasa yakin yén maranéhna terang in sisipan tina prosés ngaliwatan pangalaman anu lega. Tim kami ngahususkeun damel di jero wates hukum kaamanan sareng parantos ngajantenkeun jalan anu saé kana panawaran anu saé sareng suksés.

Ieu sababaraha kaunggulan pikeun batur anu mutuskeun pikeun umum:

  • Ngaleupaskeun modal sareng kecairan
  • Ngaronjatkeun ajén bisnis.
  • Langkung gampangna pikeun ngumpulkeun modal upami anjeun ngagaduhan perusahaan umum.
  • Bisa nganggo stok kanggo mayar jasa sapertos iklan, promosi produk, anu sanésna
    jasa sareng saham perusahaan sanésna.
  • Langkung gampang pikeun nyandak perusahaan-perusahaan sanés - ku mésér perusahaan nganggo saham.

Berita Tentang Go Public

Hiji Kurban Umum Langsung (DPO) tiasa gaduh kaunggulan anu signifikan dina IPO. Kalayan IPO hiji kedah ngumumkeun sabaraha perusahaan bakal ngahasilkeun liwat ngajual saham. Upami jumlah éta henteu diangkat, tawaran henteu tiasa réngsé. Nanging, kalayan DPO teu aya larangan anu sami sareng langkung kalenturan sabab henteu diperyogikeun pikeun ngumpulkeun jumlah modal anu anjeun usik dina panawaran sapertos anjeun kedah di IPO.

Janten, upami anjeun ngarencanakeun atanapi mikiran bade umum, sareng badé terang langkung seueur ngeunaan kumaha prosés pendaptaran SEC dianggo, kalebet cangkang umum atanapi ngahijikeun sabalikna, ngalengkepan formana di katuhu sareng batur bakal nyawalakeun ieu sareng anjeun. Urang tiasa ningali kumaha anu dipikahoyong ogé nalika anjeun hoyong ngamimitian modal modal. Tanya ngeunaan kumaha carana umum sareng naroskeun ngeunaan penggabungan sabalikna. Bantuan parantos sayogi dina panempatanana memorandums (PPM) ogé
kéngingkeun modal modal, modal ngamimitian, produsén pasar, perusahaan cangkang sareng cara nyandak perusahaan perusahaan sacara umum. Inpormasi ngeunaan kumaha carana ngumpulkeun modal salaku perusahaan publik sacara sah sareng étika ogé disayogikeun.

Nalika sadaya padamel réngsé, bisnis anjeun tiasa umum sareng bisnis anjeun, janten, janten perusahaan umum. Kami nyandak anjeun ku panangan sareng jalan anjeun ngalangkungan halangan-halangan demi ngalangkungan prosés janten perusahaan anu didagang sacara umum. Staf dukungan ahli profésional kami ogé tiasa ngénggalanna anjeun kumaha cara ngagabungkeun sabalikna sareng perusahaan cangkang anu didagang sacara umum. Hiji tiasa ngaliwat masarakat ngaliwat ngahijikeun sabalikna sareng perusahaan cangkang umum. DPO, kitu, biasana mangrupikeun pilihan anu langkung dipikaresep pikeun kalolobaan jalma.

Go Public Dengan Promosi anu leres sareng Hubungan Investor

Hubungan investor anu leres ngagaduhan motif kauntungan, motif hukum, sareng motip perdamaian. Janten, tegas urang tiasa ngabantosan anjeun komunikasi leres sareng investor sareng ngamajukeun stok. Beda sareng perusahaan swasta, perusahaan publik anu kedah diajak ayeuna tiasa ngiklankeun kurban umum langsung ka anggota masarakat.

Kalayan perusahaan publik anjeun urang tiasa ngabantosan anjeun pikeun mayar sareng ngangkat modal anu bisnis anjeun kedah gancang sareng sah.

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngamajukeun usaha anjeun ka pamirsa anu langkung ageung ti anu kantos kantos.

Anjeun tiasa dagangan saham pikeun jasa iklan. Teras anjeun tiasa nganggo pariwara gratis ieu sareng ngagunakeun éta pikeun ngingetkeun dunya uninga yén anjeun perusahaan publik. Langkung jalma bakal terang ngeunaan anjeun janten langkung seueur jalma anu bakal mésér ti anjeun. Ieu bakal ngabantosan anjeun dina ngudag modal modal sabab langkung seueur investor bakal terang saham perusahaan anjeun sayogi pikeun dagang.

Proses Umum Anu Bade

Kaseueuran jalma henteu kenal sareng kumaha cara umum. Janten, urang ngagampangkeun éta gampang. Frasa sapertos penawaran umum langsung, penawaran masarakat awal langkung akrab tapi sababaraha anu henteu terang kana rinci ngeunaan kumaha carana ngaliwat. Naon aya tukang pasar? Kumaha anjeun paling hadé ngalakukeun ngagabungkeun sabalikna? Ngangkat modal? Ngadamel korporasi cangkang umum? Éta mangrupikeun patarosan anu urang dijawab sareng ieu mangrupikeun jasa anu tiasa disayogikeun saatos nelepon.

Salah sahiji léngkah munggaran anu ngalengkepan formulir pendaptaran S-1 sareng ngajukeun
Komisi Aman jeung Exchange (SEC). Sakali aranjeunna nyerah file, dokumén diajukan sareng FINRA, Otoritas Peraturan Perusahaan Perusahaan Kauangan. The prioritas sareng prosedur sareng prosedur IPO sareng DPO bakal ditangani sacara profésional ogé prosedur penggabungan cangkang umum, aturan fils 15c211 sareng ngabentuk 8-K. EDGAR, anu nangtung pikeun Data Data Gathering, Analisis, sareng Retrieval filings réngsé leres supados perusahaan cangkang umum kabentuk, ngahijikeun sabalikna kajantenan sareng modal ngamimitian atanapi dana pangembangan anu suksés diangkat.

Sakumaha anu ku urang parantos nyarios dina tulisan, metode anu dipikaresepna sering DPO (Offers Public Direct). Ngadamel kontak sareng kami tiasa nyayogikeun anjeun sababaraha inpormasi gratis ngeunaan topik ieu ogé kumaha cara ngahijikeun sabalikna sareng perusahaan cangkang umum. Ku kituna, anjeun tiasa diajar kumaha nyandak perusahaan perusahaan sacara umum tanpa biaya tradisional. Sumawona, anjeun tiasa nampi tips kumaha pikeun nyandak perusahaan perusahaan publik sareng kunaon kitu langkung gampang pikeun ngangkat modal nganggo perusahaan umum tibatan anu pribadi.

Promosi Bursa Anjeun - Henteu aya Anu Saé Tina Carita Anu Saé

IPO anu hadé nyaéta ngeunaan ngajual carita anjeun. Intina, jual alus sering saé
bercerita, sanés anjeun satuju? Salah sahiji léngkah munggaran pikeun nyiptakeun sababaraha dinten dina carita. Ngajalankeun eta ku jalma sanés. Salajengna, gaganti nyerat perkawis ideu anu sami, terus-terusan ngapdet carita anjeun. Jalma ngagaleuh kalayan émosional sareng menerkeun kaputusan na nganggo logika. Pastikeun kalebet dua wawasan logis anu nyababkeun emosi sareng sizzle émosional anu ngartos molekul investor. Nyaritakeun carita anu bakal meunang jalma ngobrol.

Carita Pangsaéna

Aya ngan ukur aya hiji carita pikeun nyaritakeun sakelompok calon IPO poténsial: Kumaha perusahaan anjeun badé ngadamel aranjeunna langkung seueur artos ti lalaki anu salajengna? Kaseueuran pejabat perusahaan sareng seueur anggota dewan anu dianggo pikeun masihan ka konsumén. Tapi, tetep émut, yén anu penting pikeun palanggan terang sareng terang naon anu hoyong terang investor ilaharna béda. Janten, salian pikeun ngobrol ngeunaan produk anjeun sareng naon anu anjeun tiasa lakukeun ku aranjeunna, nalika ngobrol sareng investor, ngobrolkeun ngeunaan ROI maranéhna.

Anjeun Tulis Carita

Anjeun tiasa gaduh pitulung, tapi tungtungna, carita kedah diserat ku anjeun. Ieu mangrupikeun tugas CEO atanapi CFO. Kanggo malikan deui, jalma ngagaleuh kalayan émosi sareng menerkeun mésér kalayan logika. Janten, upami carita duanana akal sareng asalna tina haté anjeun, janten hartos anu jero sareng nyata ka anjeun, panongton anjeun bakal ngartos ieu, tiasa dipiceun sacara émosional pikeun polah, sareng kalayan gampang ngajantenkeun kaputusannana.

Urang damel sareng dua perusahaan anu duanana aya dina industri téknologi tinggi. Salah sahiji CEO téh bakalan minyak tengah wengi nyiapkeun préparasi anu penting sareng haté. CEO perusahaan anu sanés kagungan pamasaran jalma-jalma pikeun ngadamel presentasi. Kurban anu dipayunkeun sareng pangaos sadinten terpisah. Anu pangheulana, dimana CEO kagungan haténa kana presentasi éta, langkung saé dibandingkeun rentang harga na. Nu kadua tinggal di handapeun. Aya alesan anu hadé.

Buang Hype

Upami anjeun kantos ningali tryout awal dina acara TV "American Idol," dimana hakim ningali salah saurang palaku nyanyi, lain anjeun ningali yén Simon Cowell jijik nalika calon calik dina ngagem kostum atanapi nganggo gimik anu sanés. Aranjeunna milari bakat henteu saé.

Investor institusional sami. Aranjeunna tiasa ningali lima dugi sapuluh usulan investasi énggal unggal dinten minggu. Aranjeunna parantos ningali éta sadayana. Sanggeus sababaraha lila aranjeunna janten sinis sareng teu asa-asa sareng nyusun seueur kerikil anu sia pikeun milari sababaraha nugget emas. Hiperbola hantu henteu ngabantosan. Konci na dina sababaraha menit munggaran pikeun presentasi anjeun. Éta nalika paling bakal ngajantenkeun kaputusan. Ampir penting pisan nyaéta menit 10-15 menit pamungkas dina tahap tanya jawab. Para investor hoyong ningali kumaha anu anjeun tahan nalika ideu anjeun ditantang.

Ieu mangrupikeun patarosan anu ditaroskeun unggal CEO dina jalanna: "Naon anu anjeun panggedéna
tangtangan? "Dina basa sanésna," Naon anu tetep anjeun wengi? "Cara anu paling hadé pikeun némbalan nyaéta pikeun nyarioskeun pikahariwangeun anjeun sareng ngantepkeun pamiarsa terang naon anu anjeun lakukeun pikeun méréskeun masalah éta.

Presentasi anjeun biasana 45 menit. Éta mangrupikeun sadayana anjeun. Janten, leupaskeun bom sareng masihan aranjeunna shot anu pangsaéna dina tilu menit kahiji. Éta bakal ngajantenkeun aranjeunna hoyong calik naék ka perhatosan salami 42 salajengna. Naha anjeun beda?

Ieu conto anu saé. CEO perusahaan anu nyiptakeun tukang bersih lantai robotic keur nyarioskeun ka kelompok poténsial investor siga kieu: "Kéngingkeun kuring ngamimitian presentasiana kalayan patarosan, Sabaraha jalma di dieu ayeuna parantos ngabersihkeun lanté?" Sarerea diangkat panangan. "Sabaraha anjeun resep ngalakukeun éta?" Teu aya leungeun anu diangkat "Sapertos, anjeun, aya jutaan jalma di dunya anu henteu resep ngabersihkeun lantaina. ABC Robotics ngagaduhan produk pikeun ngajawab masalah éta. ”

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngeunaan pangénggalna ngeunaan prosés IPO (Initial Public Offering), ngahiji sabalikna, Aturan 15c211, Peraturan D, bade cangkang umum sareng umum. Salaku tambahan, hubungi kontak kami pikeun émbaran ngeunaan Memoracums Pribadi Placement (PPM), Aturan 504, Aturan 506, ngumpulkeun modal sareng modal ngamimitian, perlindungan aset tina tuntutan hukum, ogé pembentukan perusahaan anyar di AS sareng luar negeri.

Aya seni kana éta. Ngahasilkeun modal tiasa janten meze. Kami ngagaduhan peta. Diajar naon anu kajadian nalika perusahaan janten umum sareng ningali kumaha tiasa ngabantosan anjeun.

Anjeun bakal langkung jéntré ngeunaan kumaha hiji perusahaan angkat ka masarakat sareng bakal karasaeun nyandak kaputusan dina pendekatan anu leres pikeun anjeun. Janten, kanggo langkung seueur inpormasi sareng definisi ogé léngkah-léngkah pikeun ngarencanakeun ngahijikeun sabalikna, ngahijikeun cangkang umum atanapi tawaran umum langsung (DPO), nyauran nomer anu aya di luhur halaman ieu. Alami, henteu aya inpormasi anu aya di dieu dianggap dianggap sah, pajeg atanapi saran profésional séjén. Upami sapertos diperyogikeun jasa pengacara anu dilisensikeun sareng / atanapi akuntan kedah dipilarian.

Nalika anjeun siap pikeun umum, hubungi kami. Kami parantos operasi ti 1906 sareng dipikanyaho sadunya salaku pamimpin dina pembentukan perusahaan sareng umum.