Nominee Direksi sareng Patugas

Ladenan bisnis sareng up panyalindungan aset pribadi.

Ngadatangan Incorporated

Nominee Direksi sareng Patugas

Nominee Service Privasi

Salian Program Kantor (ogé katelah Program Kantor Perusahaan), Companies Incorporated nawiskeun layanan anu unik kanggo masihan anjeun lapisan tambahan badag tina privasi sareng panyalindungan. Pikeun ngajaga klien urang tina panon prying, Pausahaan Incorporated nawiskeun kami Service Nominee. Sawaktos anjeun ngadaptarkeun jasa ieu kami ditugaskeun salah sahiji pergaulan urang pikeun nangtung pikeun anjeun salaku aparat sareng direksi di perusahaan. Ieu layanan geus sadia pikeun Nevada sareng Wyoming Corporations, sareng anu ditawarkeun dina ukur $ 500 sataun. Batur anu Batur sareng Program Shield Hukum di mana nominee urang tiasa ngabantosan formal kalayan perusahaan ngan $ 1995 per taun.

Sawaktos perwira atanapi diréktur nominee diangkat, anjeun (nu boga seuseueurna stock) tiasa tetep di kadali lengkep sareng total perusahaan. Anjeun ngaropéa sadaya hak signature dina sagala rekening kauangan, anjeun ngarobih hak asupkeun unggal susunan finansial atanapi ngajakan seueur naon waé anu sanésna anu sanésna, jsb. Salaku anu paling saham saham, anjeun tiasa, iraha waé, milih perangkat nominee tina Corporation. lamun anjeun milih. Sajaba ti éta, sakumaha wartoskeun di luhur, anjeun ngaropéa sagala hak hak peripatan dina sadaya rekening bank –Pirabat nominee Pausahaan Dijikeun teu toél naon waé anu aya patuh anu pakait sareng korporasi sabab teu gaduh aksés atanapi otoritas tandatanganan dina sagala akun perusahaan. Simplyta ngan saukur ngawétkeun privasi anjeun ku minuhan sarat légal pikeun perusahaan pikeun mibanda hiji perwira didaptarkeun atanapi langkung.

Ilaharna, kami klien mesen Corporation, Program Kantor Perusahaan jeung Service Nominee babarengan salaku paket. Pikeun nyieun Korporasi sareng Program Kantor Tarumanagara sarta Nominee Service, didatangan pusat urutan aman urang.