Bengkel Réduksi Pajak

Ladenan bisnis sareng up panyalindungan aset pribadi.

Ngadatangan Incorporated

Bengkel Réduksi Pajak

Perusahaan Incorporated mendakan yén dalapan kaluar tina sapuluh anggota masarakat henteu nyandak sadaya potongan légal, sks, atanapi pangecualian anu leres dijudulan ku IRS. Ku sabab éta, kami nawiskeun program ka para nasabah dimana kami damel sareng para ahli pajeg luhur bangsa dina undang-undang perusahaan sareng kode pajak pikeun ngabantosan aranjeunna ngirangan pajeg aranjeunna dugi ka hukum anu diidinan ku hukum.

Kami bakal ngadaptarkeun anjeun hubungan pribadi pajeg, konsultan bisnis, sareng strategis perusahaan pikeun dukungan sareng konsultasi anu taya. Tim ieu bakal sareng anjeun sanés ukur dina waktos pajeg, tapi sapanjang waktos anjeun janten klien kami.

Tinjauan ngeunaan dua taun pamulangan pajeg anjeun bakal dilakukeun di kantor Robert J. Greene, CPA sareng Dennis P. Skea, anu damel taun 28 salaku agén IRS senior.

Hasilna urang diidinan ku undang-undang pikeun ngarobih pajeg anu kapayunna dugi ka tilu taun upami kaayaan anjeun ngajamin ieu sareng kéngingkeun dolar pajeg anjeun parantos mayar deui IRS. Seueur panyatur pajeg kantun nempatkeun nomer kana kotak kana bentuk pajeg, tapi kami leres-leres nyayogikeun anjeun strategi pajak khusus pikeun ngirangan beban pajak anjeun sareng nyimpen artos dina panangan.

Ku cara ngawaskeun kauangan anjeun sareng kode hukum pajak kami tiasa mastikeun anjeun mayar pajeg minimum mutlak pajeg. Upami urang henteu ngahémat anjeun $ 3,000 dina tonggong anjeun henteu aya biaya anu anjeun.

Ku prosés review pra-filing sareng pre-audit kami anu dilakukeun ku tim tilas ahli IRS anjeun bakal nampi unggal potongan hukum, kiridit sareng pangecualian sareng maksimalkeun anu nyerat sacara sah tanpa memicu inok balikan anjeun.

Salaku tambahan kami nyayogikeun jasa persiaran pajak pikeun 80% ti para palanggan anu kami nyayogikeun jasa.

Kami bakal ngirim anjeun bahan pendidikan audio anu digunakeun sacara sempet jasa.

Divisi téknis pajak nyayogikeun klien kami sareng panyalindungan Inok. Upami anjeun dibéjaan mana-mana jinis Inok kami bakal ngawakilan anjeun tanpa biaya tambahan.

Sakali deui upami kami henteu ngahémat anjeun $ 3,000 anjeun pajak kami bakal ngabalikeunkeun biaya jasa kami, sareng kami bakal ngajamin ieu salami dua belas bulan.

Bayaran urang kirang ti sapertiga biaya jaminan pajeg anu dijamin $ 995 dina taun munggaran. Upami anjeun ogé ngajantenkeun kami pikeun ngalakukeun layanan pajeg bisnis anjeun ngajamin tabungan gabungan $ 5,000 dina pajak kalayan biaya $ 1,495. Anjeun bakal diajar téhnik pangurangan pajak anu tiasa salami umur.

Pikeun ngadaptarkeun program pangurangan pajak, nelepon salah sahiji konsultan urang di 800-830-1055.