Program Kantor Virtual

Usaha ngamimitian sareng jasa panyalindungan asét pribadi.

Kengingkeun Ngagabungkeun

Program Kantor Virtual

Program Kantor Virtual

Kantor virtual mangrupikeun jasa anu nyayogikeun alamat surat sareng jasa resepsionis telepon. Perusahaan anu ngamangpaatkeun éta palayanan henteu sacara fisik nempatan kantor. Ilaharna sababaraha perusahaan nganggo alamat kantor virtual. Hasilna, jasa ieu nawiskeun hemat anu signifikan tina rohangan kantor tradisional sareng biaya resepsionis. Salaku tambahan, seueur jalma nganggo setelan ieu pikeun privasi kauangan. Éta, janten aset anu dicekel dina perusahaan atanapi LLC henteu kaiket kana alamat anu ngagaduhan, perwira atanapi sutradara.

Program Kantor Virtual nyaéta sayogi di sadaya 50 nagara bagian Amérika Serikat jeung seueur nagara deungeun. 

Patugas Nominee sareng Direksi

panerus telepon sareng mail

Layanan privasi Nominee mangrupikeun salah sahiji batur sapagawean urang muncul dina rékaman umum salaku perwira sareng diréktur perusahaan anjeun atanapi manajer pikeun LLC anjeun. Anjeun ngadalikeun utama ku nyepeng sadaya hak sora, ku gaduh perusahaan. Utamana, anjeun gaduh dokuméntasi anu dipimilik ku anjeun nunjukkeun perusahaan milik anjeun. Padahal, teras batur milarian perusahaan anjeun atanapi nami anjeun dina rékaman umum, aranjeunna henteu ningali aya hubungan antara anjeun sareng perusahaan anjeun. Kituna, anjeun tiasa gaduh rekening bank ageung atanapi brokerage dina nami perusahaan anjeun. Prying panon moal gampang mendakanana.

Salaku tambahan, éta tiasa gaduh perumahan pikeun anjeun sacara anonim. Janten, naon anu ditingali ku pengacara fee kontingen nalika milari aset anjeun? Saeutik teu nanaon. Naha anjeun gaduh cekap artos sareng asét sanés anu kakeunaan pikeun ngadakwa anjeun pantes? Sigana henteu, upami anjeun gaduh aset anjeun dina alat hukum anu pas.

Kauntungan Kantor Virtual

Aya seueur manpaat alamiah nalika anjeun ngasupkeun atanapi ngawangun LLC. Ieu hususna kasus nalika anjeun ngabentuk Nevada atanapi Wyoming LLC sareng rekening bank. Ieu kusabab hukum panyalindungan aset di dua yurisdiksi ieu ngaleungitkeun nagara-nagara sanés. Aya ogé kauntungan panyalindungan asét anu langkung ageung di yurisdiksi luar negeri, sapertos ti Nevis LLC. Luhureun sadaya, ngamangpaatkeun hukum anu ngajaga shareholder, perwira sareng sutradara. Nevada sareng Wyoming anu pangkuatna di Amérika Serikat. Tambih Deui, teu aya pajak penghasilan nagara perusahaan di salah sahiji nagara bagian ieu. Nevis anu pangkuatna sadunya. Kitu ogé, teu aya pajak penghasilan di tempat populér ieu. Ayeuna, jalma-jalma Amérika aya pajak pikeun panghasilan sadunya, janten éta hartosna teu aya bentuk pajak penghasilan tambahan pikeun didaptarkeun dina yurisdiksi éta.

Kaseueuran jalma nganggo Nevada, Wyoming atanapi perusahaan luar negeri kusabab alesan primér ieu:

· Boh pikeun ngoperasikeun bisnis di tempat cicingna, atanapi,
· Ngajaga aset pribadi sareng ningkatkeun privasi sareng karusiahan

Duanana alesan ieu tiasa ngabuktoskeun pisan nguntungkeun pikeun bisnis anjeun. Tapi aya léngkah anu anjeun tiasa lakukeun pikeun mastikeun yén anjeun ningali manpaat anu anjeun ngarepkeun. Tambih Deui, anjeun bahkan tiasa ningkatkeun kauntungan ieu ku nambihan jasa nominee pikeun ningkatkeun privasi anjeun sakumaha anu parantos dibahas di luhur.

naon anu abdi kedah laksanakeun

Nevada atanapi Wyoming Corporation di Nagara Bumi Anjeun

Perusahaan anu dibentuk di salah sahiji nagara bagian 50 tiasa ngalaksanakeun bisnis di sadaya nagara bagian. Salaku conto, anggap anjeun cicing di California sareng gaduh perusahaan treuk. Anjeun hoyong ngaleutikan tanggung jawab pajak anjeun sareng nyayogikeun perlindungan salajengna pikeun aset anjeun. Janten, anjeun ngawangun Corporation Nevada pikeun perusahaan treuk anjeun, teras ngadaptar di California salaku perusahaan asing. Ieu katelah "kualifikasi asing." Nagara California pajeg sagala pendapatan anu diturunkeun tina nagara éta.

Nanging, perusahaan anjeun masih tiasa nampi status bébas pajak di Nevada kana pendapatan naon waé anu diturunkeun dina kaayaan éta. Hal anu sami pikeun nagara bagian sanés dimana éta beroperasi anu ngagaduhan undang-undang bebas pajak anu sami, atanapi henteu aya syarat "kualifikasi asing". Supados anjeun ngaraosan kauntungan pajak ieu, tapi, éta kedah janten bisnis "penduduk". Syarat anu parantos kami jelaskeun di handap ieu bakal nangtoskeun ieu.

jasa ngajawab

Ningkatkeun Privasi sareng Ngajaga Aset

Korporasi Nevada nawiskeun privasi anu teu aya tandingan sareng perlindungan aset anu saé pikeun direksi, perwira, sareng pemegang saham (pamilik). Ku statute, teu saham, atanapi perwira / diréktur tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun hutang atanapi tanggungan anu ditanggung ku korporasi Nevada. Atanapi ngaran saham henteu janten masalah rékaman umum. Ngan ukur Direksi sareng Ajen Kadaptar anu janten masalah rékaman umum. Hiji bahkan tiasa ngatur posisi ieu sacara pribadi. Ku ngagunakeun pasini nominee, salaku conto, urang tiasa ningkatkeun kerahasiaan sareng karusiahan tina "leres" pamilik perusahaan. Ngagunakeun Layanan Nominee anu dipercaya kami, anjeun tiasa yakin yén nami anjeun bakal dijaga rahasia pikeun panon anu biasa.

Salaku conto, anjeun tiasa mayar sababaraha bisnis sareng kauntungan investasi langsung ka Nevada Corporation anjeun. Ieu tiasa ningkatkeun privasi sareng ngajagi aset. Hiji tiasa ngalaksanakeun ieu ku ngadegkeun Corporation di nagara asal anjeun, teras Corporation anu sanés di Nevada. Perusahaan Nevada, dina gilirannana, tiasa dianggo pikeun transact sareng nampi panghasilan tina perusahaan nagara anjeun. Janten, bisnis anu anjeun damel di nagara asal anjeun tiasa nyewa perusahaan anjeun di Nevada. Ieu tiasa mangrupikeun hal-hal sapertos manajemén, konsultasi, atanapi kanggo penjualan perlengkapan bisnis, jst.

Minuhan Syarat ayana fisik

kantor

Kusabab anjeun bakal leres-leres ngadegkeun korporasi anjeun salaku Corporation penduduk di Nevada (nganggo Program Kantor Nevada saderhana kami atanapi Program Kantor Virtual Nevada), sareng nyiapkeun pasini perwira nominee ngalangkungan Layanan Privasi Nominé kami, Perusahaan anjeun bakal kéngingkeun artosna kalayan bijaksana sareng kalayan karusiahan pisan. Anjeun bakal tiasa mayar diri gaji ti Nevada Corporation. Kusabab perpajakan féderal C Corporation langkung kirang ti tingkat masing-masing ampir sadaya kurung pajak, anjeun tiasa ngawujudkeun tabungan pajak salajengna. (Deui, upami perusahaan ngoperasikeun di nagara bagian anu gaduh pajak penghasilan perusahaan, éta kedah nuturkeun hukum pajeg nagara tempat na dioperasikeun. Ieu henteu tiasa kalebet kauntungan bébas pajak penghasilan nalika dioperasikeun ngan ukur di Nevada. Pariksa ku pajak anu kawéntar panaséhat).

Conto salajengna: Upami anjeun ngagaduhan inpormasi pasar saham anu penting, anjeun tiasa ngabentuk Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas Nevada ("LLC") pikeun ngayakeun investasi ieu. Anjeun teras tiasa nyusun Perusahaan anjeun di Nevada pikeun ngatur Investasi ieu, sareng mayar "kanggo jasa manajemén anu disayogikeun" kanggo korporasi anjeun di Nevada tina Investasi ieu ngalangkungan LLC. Salami nami anjeun moal ngadaptar salaku ngahasilkeun sadayana panghasilan pasip ieu, sareng pajeg,

dianggo ti mana

Naon Program Kantor Virtual?

Dina raraga nguntungkeun tina privasi kauangan maksimum, tanggung jawab terbatas, sareng perlindungan aset anu ditawarkeun ku Nevada Corporation anjeun, éta kedah nyumponan sarat "karésidénan" anu tangtu. Anjeun kedah tiasa cekap ngabuktoskeun yén perusahaan anjeun mangrupikeun bisnis anu sah, dioperasikeun di Nevada.

Pikeun ngalakukeunana, éta kedah lulus opat tés saderhana ieu:

  1. Perusahaan kedah ngagaduhan alamat bisnis Nevada, kalayan kuitansi, atanapi dokuméntasi pendukung salaku buktina.
  2. Éta peryogi nomer telepon bisnis Nevada. [1]
  3. Kedah ngagaduhan lisénsi bisnis Nevada
  4. Corporation atanapi LLC kedah ngagaduhan rekening Nevada Bank tina sababaraha jinis (mariksa, akun brokerage, sareng sajabana).

Kamampuan Kantor Virtual

Sakumaha anu dibuktikeun ku sarat ieu, PO Box saderhana atanapi layanan ngajawaban moal cekap. Dina raraga ngalirkeun pangumpulan, kedah aya kantor hirup, napas anu ngadukung Nevada Corporation anjeun. Kelemahanana muka sareng ngadukung kantor nyaéta éta tiasa lumayan mahal, utamina upami Corporation di Nevada mangrupikeun perpanjangan tina strategi pengurangan pajak anjeun sareng anjeun milarian ngamaksimalkeun investasi anjeun dina perusahaan anjeun. Nalika muka kantor, anjeun kedah nyababkeun nyéwa, staf, jasa, telepon sareng data jasa, pajak padamelan, pasokan, sareng asuransi. Hayu urang nempatkeun ieu kana sudut pandang "biaya bulanan":

Nyéwa kantor $1500
Pagawe $3000
puseurna $200
Telepon & Data $100
pamiaraeun $100
suplai $200
Pajeg Pakasaban $300
asuransi $200

total: $ 6000 ($ 72,000 / thn.)

 

Waragad ieu tambihan gancang kana lagu $ 6,00 sabulan. Nyatana, ieu perkiraan biaya rélatif konservatif, kalayan biaya poténsial saleresna langkung luhur. Kalikeun inohong ieu ku 12, sareng anjeun tiasa tingali yén bahkan kantor "dasar operasi" dasar tiasa ngarugikeun perusahaan anjeun $ 72,000 sataun.

Tapi kami gaduh solusi anu masuk akal pikeun nyumponan kabutuhan anjeun! Kami tiasa ngalengkepan sadayana ieu pikeun perusahaan anjeun dimimitian ngan $ 995 dugi ka $ 2,995 salami sataun, gumantung kana paket anu anjeun pilih. Kalayan Program Kantor Nevada atanapi Wyoming kami (ogé katelah program kantor virtual Nevada atanapi Wyoming), kami tiasa nawiskeun korporasi anjeun alamat kantor sareng alamat bisnis anu pas (sayogi ku janji), dikerjakeun ku jalma-jalma anu dikontrak salami jam bisnis biasa, jalma langsung anu ngajawab nomer telepon bisnis (dibagi) anjeun, jasa panerusan surat anu dipersonalisasi, sareng bantosan kalayan muka rekening bank atanapi brokerage. Kami nawiskeun jasa anu sami di seueur lokasi luar negeri urang.

Naon nu kaasup?

Kalebet dina Program Kantor Perusahaan Corporation Anu Disatukan kami:

· Alamat jalan anu asli di Nevada - padamel padamel anu dikontrak ti 8 enjing ka 5 sonten

Waktu Pasipik Senén dugi ka Jumaah.

· Jasa panerus surat anu dipersonalisasi pikeun kabutuhan anjeun
· Nomer telepon dibagi Nevada dibales ku resepsionis langsung
· Nomer fax Nevada
· Bantosan muka rekening bank Nevada upami hoyong
· Bantosan daptar lisénsi bisnis Nevada
· Karyawan kontrak langsung pikeun salam ka anu nelepon salami jam kerja.
· Palayanan notaris
· Palayanan sékretariat
· Privasi

Program Kantor Virtual Perusahaan Dipadukeun sareng Perusahaan ngan ukur mayar $ 110 per bulan upami anjeun mayar dumasar sasih-ka-bulan kalayan komitmen minimum sataun, tapi deui, anjeun tiasa ngamangpaatkeun diskon $ 325 urang pikeun mayar taunan. Anjeun mayar ngan $ 995 salami sataun jasa.

Tabungan Ngalangkungan Kantor Konvensional

Paket ieu tiasa ngahémat rébuan dolar dina biaya operasi, bari ngalestarikeun sadaya pangirangan pajeg anu dihasilkeun, sareng kahontal.

Program Kantor Perusahaan Nevada kami minuhan sareng nyugemakeun sadaya standar anu diperyogikeun pikeun netepkeun korporasi Nevada. Tambih Deui, jasa ieu dikirimkeun dina kawijaksanaan, ramah profésional. Personalia anu berpengalaman anu parantos nyayogikeun jinis jasa ieu langkung ti 30 taun nanganan urusan anjeun. Janten, urang tiasa nawiskeun program ieu ku harga anu pikaresepeun kusabab volume bisnis sareng organisasi anu efisien kami.

Nomer dina halaman ieu atanapi formulir anu disayogikeun di luhur tiasa dianggo pikeun kéngingkeun inpormasi tambahan ngeunaan SAVING PAJAK sareng pilihan PRIVASI anu sayogi sareng Program Kantor Virtual Perusahaan Anjeun Anu Kagabung.

damel ti ampir dimana waé