Program Kantor maya

Ladenan bisnis sareng up panyalindungan aset pribadi.

Ngadatangan Incorporated

Program Kantor maya

Program Kantor maya

Kantor maya mangrupa layanan nu nyadiakeun alamat surat sarta jasa panarima telepon. Pausahaan anu ngamangpaatkeun palayanan teu sacara fisik ngeusian kantor. Ilaharna sawatara pausahaan ngagunakeun alamat kantor maya. Hasilna, jasa ieu nawiskeun tabungan anu signifikan kana rohangan tradisional kantor sareng kos resepsionis. Salaku tambahan, seueur jalma ngagunakeun setelan ieu pikeun privasi finansial. Hartina, kitu aset anu dikandung dina hiji Corporation atanapi LLC henteu dihijikeun kana alamat nu gaduhna, perwira atanapi diréktur.

Program Kantor Virtual nyaéta sadia di sadaya nagara bagian 50 AS jeung loba nagara asing.

Nominee Patugas sareng Direksi

telepon sareng diteruskeun surat

Ladenan privasi Nominee dimana salah sahiji pergaulan urang muncul dina rékaman umum salaku perwira sareng direksi di perusahaan atanapi manager LLC anjeun. Anjeun ngadalikeun utama kontrol ku hak milik hak voting, ku milik milik pausahaan. Utamana, anjeun gaduh dokuméntasi diilikan anjeun némbongkeun pausahaan pausahaan anjeun. Sanaos, lajeng jalmana ningal perusahaan atanapi ngaran anjeun dina rékaman umum, henteu ningali pergaulan antara anjeun sareng perusahaan. Kituna, anjeun tiasa gaduh hiji akun bank badag atanapi calo di nami perusahaan. Prying panon moal gampang neangan deui.

Tambahanana, éta tiasa diobralkeun perumahan Anjeun pikeun anonim. Janten, naon anu ningali pengacara fee kontingen lapar nalika milari aset anjeun? Saeutik kana nanaon. Naha anjeun ngagaduhan artos sareng asal anu sanésna kakeunaan ngajantenkeun anjeun ngahargaan? Dipikaresep henteu, upami anjeun gaduh aset anjeun dina parabot légal ditangtoskeun.

Kauntungan Kantor maya

Aya seueur kauntungan anu alami pikeun anjeun ngasupkeun atanapi ngabentuk LLC. Ieu khususna kasus nalika anjeun ngabentuk Nevada atanapi Wyoming LLC sareng rekening bank. Ieu kusabab hukum panyalindungan asset di dua yurisdiksi ieu outshine paling nagara séjén. Aya kauntungan panyalindungan aset malah leuwih gede dina yurisdiksi lepas pantai, sapertos anu di Nevis LLC. Di luhur, ngamangpaatkeun hukum-hak anu ngajagi séktor, patugas sareng direksi. Nevada sareng Wyoming nyaéta neneng di AS. Tambih Deui, aya henteu pajeg panghasilan kaayaan perusahaan di salah sahiji nagara bagian ieu. Nevis nyaéta neneng anu sadunya. Kitu ogé, teu aya pajeg panghasilan dina Lokalisasi populér ieu. Ayeuna, rahayat AS anu di pajakkeun kana panghasilan di sakuliah dunya, ku kituna hartina teu aya tambahan pajak pajak panghasilan pikeun file di yurisdiksi éta.

Kalolobaan jalma anggo Nevada, Wyoming atanapi pausahaan lepas pantai kusabab alesan ieu:

· Boh pikeun ngajalankeun bisnis dina kaayaan tinggal maranéhanana, atanapi,
· Ngajaga aset pribadi sareng ningkatkeun privasi sareng karusiahan

Duanana alesan ieu tiasa ngabuktikeun pisan mangpaat pikeun anjeun bisnis. Tapi aya léngkah anjeun tiasa nyandak pikeun mastikeun kauntungan anu anjeun harep. Tambih Deui, anjeun tiasa ningkatkeun pidangan pikeun manfaat ieu ku nambihan jasa nominee pikeun ningkatkeun privasi anjeun salaku urang bahas.

naon anu abdi kedah laksanakeun

Nevada atanapi Corporation Wyoming di Pondok Imah anjeun

A Corporation dibentuk di salah sahiji nagara 50 tiasa mendakan bisnis dina sadaya nagara. Salaku conto, hayu urang nyebutkeun anjeun hirup di California jeung gaduh pausahaan trucking. Rék ngaleutikan liability pajeg anjeun sareng masihan panangtayungan salajengna kanggo aset anjeun. Janten, anjeun nyieun Corporation Nevada kanggo perusahaan trucking anjeun, teras didaptarkeun di California salaku perusahaan asing. Ieu katelah "kualifikasi asing." The State of California ngajak naon pendapatan anu diturunkeun tina kaayaan éta.

Najan kitu, perusahaan anjeun masih bisa ngarasakeun status haratis pajeg di Nevada kana sagala panghasilan diturunkeun dina kaayaan éta. Hal ieu sarua ogé pikeun unggal nagara dimana dimana dioperasikeun saberhana hukum anu disarengan haratis nagara, atanapi teu aya syarat "lahan asing". Supados anjeun mikaresep kauntungan pajak ieu, kumaha ogé kedah janten usaha "nyicingan". Sarat kami geus ditétélakeun di handap bakal nangtukeun hal ieu.

ngawalon jasa

Ngaronjatkeun Privasi tur Nangtayungan Aset

Nevada korporasi nawiskeun privasi anu teu paralél sareng panyalindungan aset anu saé pikeun direksi, perwira, sareng saham saham (boga). Dumasar statute, boh stockholders, sareng perwira / direksi tiasa nanggungjawaban kanggo hutang atanapi Liabilities ditanggung ku Corporation Nevada. Ngaranna deui panyayutan ogé mangrupa masalah tina catetan umum. Ngan Direksi sareng Ajen didaptarkeun téh ukuranana rékaman umum. Hiji komo tiasa ngatur posisi ieu sacara pribadi. Ku ngagunakeun pasini nominee, contona, saurang tiasa kana ningkatkeun karusiahan jeung privasi nu "leres" nu boga pausahaan. Ngagunakeun Service Nominee kami dipercaya, anjeun tiasa ngamankeun yén ngaran anjeun bakal kajantenan kana panon prying kasual.

Contona, anjeun tiasa mayar sababaraha kauntungan bisnis sareng kauntungan langsung ka anjeun Nevada Corporation. Ieu tiasa ningkatkeun privasi sareng ngajaga aset. Urang tiasa ngalengkepan ieu ku cara ngadegkeun Corporation di kaayaan lembur, teras Corporation di Nevada sanésna. Pausahaan Nevada, kahareupna anjeun tiasa dianggo pikeun nampi sareng nampi pangasilan tina anu asal nagara asal anjeun. Janten, Anjeun bisnis anu aya dina kaayaan di bumi bisa nyewa perusahaan di Nevada. Ieu tiasa janten hal sapertos manajemén, konsultan, atanapi pikeun dijual suplai bisnis, jsb.

Minuhan Syarat Ayana Fisika

kantor

Kusabab anjeun parantos bener-bener ngadegkeun Corporation anjeun salaku Nevada (nganggo program Kantor Nevada basajan atanapi program Kantor Nevada Virtual Office kami), sareng disusun pasini nominasi patugas ngalangkungan via kami Service Nominee Privacy, Corporation Anjeun bakal ngahileumkeun artos anu leres sareng kalayan karusiahan utter. Anjeun tiasa mayar sorangan dibayar ti Nevada Corporation. Kusabab perpajakan féderal of a C Corporation loba kurang tina laju individu dina ampir sadaya kurung pajak, anjeun tiasa sadar tabungan pajak salajengna. (Sakali deui, upami perusahaan ngoperasikeun dina kaayaan anu boga pajak panghasilan perusahaan, kedah malikkeun hukum pajak nagara anu aya ngajalankeun. Ieu moal tiasa ngintunkeun kauntungan paningkatan panghasilan pajak lamun dijalankeun ngan dina Nevada. Pariksa pajak pangaweruh panaséhat).

Hiji conto anu sanés: Upami anjeun gaduh Investasi pasar saham anu saé, anjeun tiasa ngabentuk Nevada Limited Liability Company ("LLC") pikeun ngayakeun émisi ieu. Anjeun teras tiasa ngatur kanggo Corporation anjeun di Nevada pikeun ngatur Investasi ieu, sareng mayar "kanggo jasa manajemén anu ditunjukkeun" waragad pikeun korporasi anjeun di Nevada tina Investasi ieu via LLC. Samentawis nami anjeun moal bakal ngadaptar salaku ngarep sababaraha panghasilan ieu pasip, sareng hargana mahal pisan.

dianggo ti mana

Naon Program Kantor Virtual?

Pikeun nyandak kauntungan tina karusimanana maksimum, liability kawates, sareng panyalindungan aset anu ditawarkeun ku Nevada Corporation anjeun, kedah minuhan sarat "karésidénan" anu tangtu. Anjeun kedah tiasa janten cukup ngabuktikeun yén perusahaan nyaéta usaha sah, operasi di Nevada.

Pikeun ngalakukeunana, nya kedah lulus opat tés basajan:

  1. Pausahaan kudu gaduh alamat bisnis Nevada, kalayan kuitansi, atanapi dokuméntasi ngarojong pikeun bukti.
  2. Needsta perlu nomer telepon bisnis Nevada. [1]
  3. Kudu boga lisénsi bisnis Nevada
  4. The Corporation atanapi LLC kedah gaduh sababaraha akun Nevada Bank (pamariksaan, rekening calo, jsb.).

Kantor Affordability maya

Sakumaha dibuktikeun ku syarat ieu, PO Box basajan atawa jasa walon bakal cukup. Dina raraga ngalirkeun musim, kedah aya kantor hirup, engapan nu aya di Nevada Corporation. Sihandap lawang lajeng ngadukung hiji kantor téh nya éta tiasa langkung mahal, khususna di Corporation di Nevada penyuluhan strategi réduksi-pajak anjeun sareng anu anjeun pilari pikeun maksimalkeun peuntas investasi anjeun dina perusahaan. Lamun muka kantor, anjeun kedah nyéwa nyewa, jalmi, Utiliti, telepon sareng jasa data, pajak pagawean, suplai, sareng asuransi. Hayu urang nempatkeun ieu kana "cost bulanan" sudut pandang:

Kantor Kantor$1500
Pagawe$3000
puseurna$200
Telepon & Data$100
pamiaraeun$100
suplai$200
Pajeg pagawean$300
asuransi$200

total:$ 6000 ($ 72,000 / yr.)

Bea-komponen ieu dibéréskeun gancang kana nyepaskeun $ 6,00 sabulan. Kanyataanna, ieu perkiraan biaya rélatif konservatif, jeung biaya poténsial sabenerna loba nu leuwih luhur. Kalikeun angka ieu ku 12, sareng anjeun tiasa nempo yén hiji malah dasar dasar "operasi di operasi" tiasa ngadasakeun perusahaan Anjeun $ 72,000 sataun.

Tapi urang boga solusi wijaksana pikeun minuhan kabutuhan anjeun! Urang tiasa ngalengkepan sadaya ieu kanggo perusahaan ku sakaligus $ 995 ka $ 2,995 pikeun sakabéh sataun, gumantung kana pakét anjeun milih. Kalayan Program Kantor Nevada atanapi Wyoming Office (urang katelah ogé program kantor maya Nevada atanapi Wyoming), urang tiasa nawiskeun pergaulan anjeun alamat kantor jeung bisnis anu leres (tiasa dianggo ku janjian), saur ku jalma kaserang sawaktu jam bisnis biasa, jalma-jalma anu ngawalon. nomer telepon (dibagi) bisnis anjeun, jasa pengiriman surat pribadi, sareng bantuan dina muka bank atanapi rekening brokerage. Urang nawiskeun layanan sarupa di seueur lokasi lepas pantai urang.

Naon Anu Kaasup?

Kaasup dina Program Kantor Pausahaan Incorporated Nevada Corporation:

· Hiji alamat jalan Nevada sabenerna - disebatkeun ku karyawan kaserang ti 8am mun 5pm

Waktos Pasifik Senén ngaliwatan Jumaah.

· Layanan pengiriman surat dipedalkeun pikeun nyabut anjeun
· Hiji Nevada dibagikeun nomer teleponna dijawab ku panarimaan langsung
· A angka fax Nevada
· Pitulung muka rekening bank Nevada upami hoyong
· Pitulung nerapkeun lisénsi bisnis Nevada
· Karyawan kontrak langsung salam ka nu nyambung anjeun dina jangkauan jam.
· Service notaris
· Layanan sekretaris
· Privasi

Program Perusahaan Kantor Virtual Perusahaan Nilai Nugada bakal ngarugikeun anjeun ngan ukur $ 110 per bulan upami anjeun mayar ku cara bulan-salami kalayan komitmen minimum sataun, tapi sakali deui, anjeun tiasa mangpaatkeun diskon $ 325 pikeun pévayment keu. Anjeun mayar ukur $ 995 kanggo taun sakabéh jasa.

Tabungan Leuwih Kantor konvensional

Bungkusan ieu tiasa nyimpen anjeun rébuan rupiah dina biaya operasi, bari tetep saé perbaikan pajak anu parantos kerjem sama, sareng anu dihontal.

Program Kantor Perusahaan Nevada urang nyaraduh sareng nyugemakeun sadaya standar peryogikeun pikeun tekad Nevada Corporation anu nyicingan. Tambih Deui, jasa ieu dikirimkeun ku pangaweruh, ragam profésional ramah. Tanaga ngalaman anu geus nyadiakeun layanan ieu dina sababaraha taun 30 nanganan urusan anjeun. Janten, kami tiasa nawiskeun program ieu anu sapertos dilampahkeun kusabab artos anu gedéna bisnis jeung organisasi efisien.

Jumlah dina ieu kaca atanapi formulir anu disayogikeun di luhur tiasa dianggo pikeun milari inpormasi tambahan tina éndah Pajak Tabungan sareng pilihan privasi nu disadiakeun sareng Pausahaan Program Virtual Office Anjeun.

dianggo ti ampir di mana waé