Sarat jeung Kaayaan

Ladenan bisnis sareng up panyalindungan aset pribadi.

Ngadatangan Incorporated

Sarat jeung Kaayaan

TERMA WEBSITE AND SYARAT

istilah jeung kaayaan ieu ngatur pamakéan Anjeun ngeunaan ramatloka ieu; ku ngagunakeun ramatloka ieu, anjeun nampi istilah jeung kaayaan ieu dina pinuh. Lamun teu satuju kalayan istilah ieu jeung kaayaan atawa bagian tina istilah jeung kaayaan ieu, anjeun moal kedah nganggo ramatloka ieu.

Anjeun kedah sahenteuna umur 18 pikeun ngagunakeun situs wéb ieu. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu sareng satuju kana istilah sareng kaayaan anjeun anjeun ngajamin sareng ngawakilan yén anjeun umur minimal 18.

Website ieu nganggo cookies. Ku ngagunakeun situs wéb ieu sareng satuju kana istilah sareng kaayaan ieu, anjeun nyanggupan pikeun ngagunakeun perusahaan cookies cookies anu luyu sareng istilah kabijakan privasi / cookies cookies Umum.

Lisensi pikeun nganggo Wéb

Kacuali mun teu dinyatakeun, General Corporate Services, Inc. (korporasi Nevada) sareng / atanapi anu gaduh lisénsi beroperasi merek Company Incorporated sareng gaduh hak-hak intelektual dina situs wéb sareng bahan dina situs wéb. Tunduk kana lisénsi di handap, sadaya hak harta intelektual ieu ditangtayungan.

Anjeun tiasa ningali, undeuran kanggo ngan ukur caching, sareng nyitak halaman atanapi kontén sanésna tina situs wéb pikeun anjeun nyalira, dumasar kana larangan anu ditétélakeun di handap ieu sareng di tempat sanés dina istilah sareng kaayaan ieu.

Anjeun pasti henteu ngarang deui bahan tina situs wéb ieu (kalebet republication dina situs wéb anu sanés); ngajual, nyéwa atanapi bahan sub-lisénsi tina situs wéb; nunjukkeun bahan naon waé tina situs wéb di masarakat; baranahan, duplikat, nyalin atanapi nyebarkeun bahan ngan ukur dina situs wéb ieu pikeun tujuan komérsial; edit atanapi lamun teu ngarobih bahan naon dina website; atanapi ngistribusikeun deui bahan tina situs web ieu kecuali kontén, upami aya, khusus sareng épisna disayogikeun pikeun disayogikeun.

Dimana kontén khusus disayogikeun pikeun panyebaran, tiasa ngan ukur dikidinan ku ijin tinulis ti eksekutif General Corporate Services, Inc. a korporasi Nevada.

Dipaké Ditampi

Anjeun teu kedah nganggo ramatloka ieu jalan naon nu nyababkeun, atawa bisa ngakibatkeun, ruksakna ramatloka atanapi impairment tina kasadiaan atawa diakses tina website; atanapi sagala cara nu dibeunangkeun, haram, curang atawa ngabahayakeun, atawa dina sambungan kalayan sagala Tujuan atawa aktivitas dibeunangkeun, haram, curang atawa ngabahayakeun.

Anjeun teu kedah nganggo ramatloka ieu nyalin, toko, host, ngirimkeun, ngirim, pamakéan, nyebarkeun atanapi ngadistribusikaeun bahan mana wae anu diwangun ku (atawa anu numbu ka) spyware sagala, virus komputer, kuda Trojan, cacing, logger keystroke, rootkit atanapi sejenna software komputer jahat.

Anjeun kedah henteu ngalakukeun kagiatan pangumpulan data anu sistematis atanapi otomatis (kalebet tanpa scraping watesan, pertambangan data, ékstraksi data sareng panén data) atanapi anu aya hubunganana sareng situs wéb ieu tanpa idin ditulis sacara Umum Corporate Corporate Services.

Anjeun teu kedah nganggo ramatloka ieu ngirimkeun atawa ngirim komunikasi komérsial unsolicited.

Anjeun kedah ulah nganggo situs wéb ieu pikeun tujuan anu aya hubunganana sareng pamasaran tanpa idin tinulis tina Jasa Perusahaan Umum.

Aksés Terbatas

Aksés ka daérah tangtu situs wéb ieu dibatesan. Jasa Perusahaan Korporat ngagaduhan hak pikeun ngawatesan aksés ka daérah sanés wéb ieu, atanapi memang situs wéb ieu, dina kawijaksanaan Umum Corporate Corporate '.

Upami Jasa Perusahaan Umum nyayogikeun anjeun ID sareng kecap aksés pikeun ngaktifkeun anjeun aksés kana situs-situs anu dibatesan dina situs ieu atanapi kontén atanapi jasa anu sanés, anjeun kedah mastikeun yén ID pangguna sareng kecap akses tetep rahasia.

Jasa Perusahaan Corporate tiasa nganonaktipkeun ID pangguna sareng kecap akses anjeun dina kawijaksanaan Umum Corporate Corporate tanpa béwara atanapi panjelasan.

Eusi pamaké

Dina istilah jeung kaayaan ieu, "eusi pamaké anjeun" hartina bahan (kaasup tanpa téks watesan, Gambar, bahan audio, bahan video tur bahan audio visual) nu ngalebetkeun ka ramatloka ieu, keur kaperluan naon.

Anjeun masihan jasa General Corporate Services di sakuliah dunya, teu kaécalan, non-eksklusif, lisénsi bébas royalti pikeun ngagunakeun, ngahasilkeun deui, adaptasi, nyebarkeun, narjamahkeun sareng nyebarkeun kontén pamaké anjeun dina média anu atos aya atanapi engké. Anjeun ogé masihan hak pikeun Corporate Corporate Services pikeun sub-lisénsi hak ieu, sareng hak nyandak tindakan pikeun ngalanggar hak ieu.

Eusi pangguna anjeun henteu kedah haram atanapi henteu ngalanggar hukum, kedah henteu ngalanggar hak sah hukum pihak katilu, sareng henteu tiasa mampuh ngalaksanakeun tindakan hukum naha ngalawan anjeun atanapi Jasa Perusahaan Umum atanapi pihak katilu (dina unggal hal dina hukum anu aya) .

Anjeun teu kedah ngalebetkeun sagala eusi pamaké kana ramatloka anu mangrupa atawa geus kantos subyek sagala cara ngagawe légal kaancam atawa aktual atanapi keluhan sejenna sarupa.

Jasa Corporate Corporate berhak ngédit atanapi ngahapus bahan anu dikirimkeun kana situs wéb ieu, atanapi disimpen dina server Layanan Corporate Corporate, atanapi di-host atanapi dipedar dina situs wéb ieu.

Sanes hak-hak Layanan Corporate Corporate di handapeun istilah sareng kaayaan ieu hubunganana sareng eusi pamaké, Jasa Perusahaan Umum henteu nyandak pikeun ngawas panyebaran kontén na, atanapi penerbitan eusi sapertos kitu, dina situs wéb ieu.

Taya HARANSI

Website ieu disayogikeun "sapertos anu" tanpa aya perwakilan atanapi garansi, dinyatakeun atanapi tersirat. Jasa Perusahaan Korporat henteu ngawakilan perwakilan atanapi jaminan pikeun website ieu atanapi inpormasi sareng bahan anu disayogikeun dina situs wéb ieu.

Tanpa aya prasangka ka umumna paragraf anu kasebat, Jasa Perusahaan Umum moal ngajamin yén situs wéb ieu bakal terus-terusan aya, atanapi sayogi; atawa inpormasi dina situs wéb ieu lengkep, leres, akurat atanapi henteu nyasabkeun.

Henteu aya anu aya dina situs wéb ieu, atanapi anu dimaksud pikeun ngasuh, pitunjuk ngeunaan naon waé. Upami anjeun butuh naséhat anu berhubungan sareng masalah hukum, pajak, finansial atanapi médis anjeun kedah konsultasi ngeunaan ahli anu cocog.

Keterbatasan Liability

Jasa Perusahaan Korporat moal nanggung jawab ka anjeun (naha sahandapeun hukum kontak, hukum panyawat atanapi sanésna) aya hubunganana sareng eusi, atanapi panggunaan, atanapi henteu aya hubunganana sareng situs wéb ieu:

nepi ka situs wéb atanapi henteu disadiakeun gratis-gratis, pikeun karugian langsung;
keur naon leungitna teu langsung, husus atawa consequential; atawa
keur naon karugian bisnis, leungitna sharing, panghasilan, kauntungan atawa tabungan diantisipasi, leungitna kontrak atanapi hubungan bisnis, leungitna reputasi atanapi goodwill, atawa leungitna atawa korupsi informasi atawa data.

Watesan ieu tanggung jawab dilarapkeun sanaos Jasa Perusahaan Taruman Umum anu parantos disarankan sacara écés ngeunaan rugi poténsial.

iwal

Teu aya anu aya dina situs wéb ieu anu bakal ngaluarkeun atanapi ngabateskeun garansi anu disebatkeun ku hukum yén éta henteu ngalanggar atanapi ngaluarkeun atanapi had; sareng teu aya anu dibantah dina situs wéb ieu bakal ngaluarkeun atanapi ngabatesan tanggung jawab Layanan Perusahaan Umum ngeunaan mana waé:

maot atanapi kacilakaan pribadi disababkeun ku Jasa Perusahaan Korporat 'korupsi; panipuan atanapi panipuan anu salah dina bagean Layanan Umum Umum; atanapi masalah anu janten haram atanapi henteu ngalanggar jasa pikeun Corporate Corporate pikeun ngaluarkeun atanapi ngabatesan, atanapi pikeun nyobian atanapi ngusahakeun ngaluarkeun atanapi ngaleungitkeun, nya éta tanggel waler.

Reasonableness

Kalayan ngagunakeun situs wéb ieu, anjeun satuju yén éksprési sareng watesan pangangguran anu ditétélakeun dina wacana situs wéb ieu lumrah.

Upami anjeun henteu nganggap aranjeunna lumrah, anjeun kedah henteu nganggo situs wéb ieu.

Pihak séjén

Anjeun nampi éta, salaku tanggung jawab ngawatesan éntitas, General Corporate Services, Inc., perusahaan Nevada, ngagaduhan kapentingan ngawatesan tanggung jawab pribadi patugas sareng karyawan na. Anjeun satuju yén anjeun moal mawa klaim pribadi ngalawan perwira Umum Corporate Services ', diréktur atanapi karyawan ngeunaan karugian anu anjeun sangsara dina website éta.

Tanpa prasangka dina paragraf di payun, anjeun satuju yén watesan garansi sareng tanggel waler anu diatur dina wacana situs wéb ieu bakal ngajagi perwira Layanan Corporate Corporate ', karyawan, agén, subsidiaries, penerus, nugaskeun sareng sub-kontraktor ogé Layanan Perusahaan Umum. Nyarita.

Ketentuan Henteu Kuat

Upami aya panyayapan wacana situs wéb ieu, atanapi dipanggihan, henteu kabiasaan dina hukum anu berlaku, éta moal mangaruhan penegak ketentuan kontéks situs wéb ieu.

Indemnity

Anjeun ku ieu ngagentoskeun Layanan Perusahaan Umum sareng ngajantenkeun Jaminan Korporat Umum diganjar ngalawan sagala karugian, karusakan, biaya, liabilitas sareng perbelanjaan (kalebet tanpa watesan hukum sareng sagala jumlah anu dibayar ku Layanan Perusahaan Umum ka pihak katilu dina ngalaksanakeun klaim atanapi sengketa dina naséhat Penasihat Hukum Perusahaan Umum 'ditanggung atanapi ditanggung ku Jasa Perusahaan Korporat tina panyingkiran anjeun ku anjeun tina naon waé syarat sareng syarat ieu, atanapi timbul tina klaim anu anjeun parantos ngalanggar sagala syarat ieu sareng kaayaan.

Pelanggaran Sarat sareng Kaayaan ieu

Tanpa aya prasangka ka hak-hak jasa Umum Perusahaan Umum dina istilah sareng kaayaan ieu, upami anjeun ngalanggar istilah sareng kaayaan ieu, kumaha Perusahaan Corporate Services tiasa nyandak tindakan sapertos Jasa Perusahaan Umum dianggap pantes pikeun nganyahokeun pelanggaran éta, kalebet suspénsi aksés anjeun kana. situs web, ngalarang anjeun tina aksés kana situs wéb, meungpeuk komputer nganggo alamat IP anjeun tina aksés kana situs wéb, ngahubungi panyadia jasa internét anjeun pikeun nyuhangkeun yén anjeun meungpeuk aksés anjeun ka situs wéb sareng / atanapi ngadamel cara ngagawe pangadilan.

pariasi

Jasa Perusahaan Corporate tiasa ningali istilah sareng kaayaan ieu ti jaman-ka-jaman. Istilah sareng syarat anu dirévisi bakal dilarapkeun kana panggunaan situs web ieu ti mimiti terbitan istilah sareng syarat anu dirévisi dina situs wéb ieu. Punten parios kaca ieu sacara teratur pikeun mastikeun anjeun wawuh sareng vérsi anu ayeuna.

tugas

Jasa Perusahaan Umum tiasa mindahkeun, sub-kontrak atanapi atoh nganyahokeun hak sareng / jasa Corporate Corporate General sareng istilah ieu sareng kaayaan tanpa ngawartosan anjeun atanapi nampi idin anjeun.

Anjeun bisa jadi teu mindahkeun, sub-kontrak atawa lamun heunteu nungkulan hak-hak anjeun jeung / atawa kawajiban dina istilah jeung kaayaan ieu.

Severability

Upami nyayogikeun syarat-syarat sareng kaayaanana ieu ditangtukeun ku mana-mana pengadilan atanapi otoritas kompeten anu sanés ngalanggar hukum sareng / atanapi anu henteu katahuan, syarat-syarat sanésna bakal diteruskeun. Upami aya panyanggupan anu teu sah sareng / atanapi anu teu kalaksanakeun bakal janten hukum atanapi tiasa dikuatkeun lamun bagian éta dihapus, bagian éta bakal dihapus, sareng sesa rezekina bakal diteruskeun.

sakabéh pasatujuan

Istilah sareng syarat ieu sadayana kasepakatan antara anjeun sareng Jasa Perusahaan Umum anu berhubungan sareng anjeun nganggo situs wéb ieu, sareng ngajantenkeun sadaya perjanjian sateuacanna ngeunaan panggunaan situs web ieu.

UU sareng Bidang Bidang

Istilah sareng syarat ieu bakal diatur ku sareng ditaatkeun saluyu sareng hukum Florida, sareng sengketa anu aya hubunganana sareng istilah sareng kaayaan ieu bakal tunduk kana yurisdiksi eksklusif pengadilan di Broward County, Florida.

Pendaptaran sareng Otorisasi

Rincian Layanan Corporate Umum '

Ngaran lengkep tina Layanan Corporate General nyaéta General Corporate Services, Inc.

Layanan Corporate General didaptarkeun di Nevada.

Alamat kadaptar sacara Umum Corporate Services '701 S Carson St., Ste. 200, Carson City, NV 89701

Alamat suratna nyaéta 23638 Lyons Ave. #223, Santa Clarita, CA 91321.

Anjeun tiasa ngahubungan Layanan Perusahaan Umum ku email ka info@companiesinc.com.

Nyuhunkeun Inpormasi Gratis