Sarat jeung Kaayaan

Usaha ngamimitian sareng jasa panyalindungan asét pribadi.

Kengingkeun Ngagabungkeun

Sarat jeung Kaayaan

SYARAT WEBSITE AND KAAYAAN

istilah jeung kaayaan ieu ngatur pamakéan Anjeun ngeunaan ramatloka ieu; ku ngagunakeun ramatloka ieu, anjeun nampi istilah jeung kaayaan ieu dina pinuh. Lamun teu satuju kalayan istilah ieu jeung kaayaan atawa bagian tina istilah jeung kaayaan ieu, anjeun moal kedah nganggo ramatloka ieu.

Anjeun kedah sahenteuna 18 taun pikeun nganggo halaman wéb ieu. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu sareng ku satuju kana istilah sareng kaayaan ieu anjeun ngajamin sareng nunjukkeun yén anjeun sahanteuna 18 taun umur.

Halaman wéb ieu nganggo cookies. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu sareng satuju kana istilah sareng kaayaan ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies perusahaan urang saluyu sareng istilah kabijakan privasi / jasa cookie Layanan Perusahaan Umum.

Lisénsi pikeun Nganggo Halaman Wéb

Kacuali nyatakeun, General Corporate Services, Inc. (korporasi Nevada) sareng / atanapi anu ngagaduhan lisensina ngoperasikeun mérek Perusahaan Incorporated sareng ngagaduhan hak hak intelektual dina halaman wéb sareng matéri dina halaman wéb. Patuh kana lisénsi di handap, sadayana hak cipta intelektual ieu ditangtayungan.

Anjeun tiasa ningali, ngaunduh kanggo tujuan cache waé, sareng nyitak halaman atanapi eusi sanés tina halaman wéb pikeun panggunaan pribadi anjeun, tunduk kana larangan anu ditetepkeun di handap sareng di tempat sanés dina istilah sareng kaayaan ieu.

Anjeun henteu kedah nyebarkeun deui bahan tina halaman wéb ieu (kalebet republikasi dina halaman wéb anu sanés); ngajual, nyéwa atanapi sub-lisénsi bahan tina halaman wéb; nunjukkeun bahan naon waé tina halaman wéb di tempat umum; baranahan, duplikat, salin atanapi mangpaatkeun bahan dina situs wéb ieu pikeun tujuan komérsial; ngédit atanapi ngarobih matéri naon waé dina halaman wéb; atanapi ngadistribusikaeun matéri tina halaman wéb ieu kecuali pikeun kontén, upami aya, khusus sareng jelas anu sayogi pikeun disalabarkeun.

Dimana kontén khusus dilakukeun sayogi pikeun disebarkeun deui, éta ngan ukur tiasa disebarkeun deui kalayan ijin tertulis ti eksekutif General Corporate Services, Inc. korporasi Nevada.

Dipaké Ditampi

Anjeun teu kedah nganggo ramatloka ieu jalan naon nu nyababkeun, atawa bisa ngakibatkeun, ruksakna ramatloka atanapi impairment tina kasadiaan atawa diakses tina website; atanapi sagala cara nu dibeunangkeun, haram, curang atawa ngabahayakeun, atawa dina sambungan kalayan sagala Tujuan atawa aktivitas dibeunangkeun, haram, curang atawa ngabahayakeun.

Anjeun teu kedah nganggo ramatloka ieu nyalin, toko, host, ngirimkeun, ngirim, pamakéan, nyebarkeun atanapi ngadistribusikaeun bahan mana wae anu diwangun ku (atawa anu numbu ka) spyware sagala, virus komputer, kuda Trojan, cacing, logger keystroke, rootkit atanapi sejenna software komputer jahat.

Anjeun teu kedah ngalaksanakeun kagiatan ngumpulkeun data anu sistematis atanapi otomatis (kalebet henteu aya batasan batasan, panambangan data, ékstraksi data sareng panén data) dina atanapi anu aya hubungan sareng halaman wéb ieu tanpa idin tertulis anu jelas tina Jasa Perusahaan Umum.

Anjeun teu kedah nganggo ramatloka ieu ngirimkeun atawa ngirim komunikasi komérsial unsolicited.

Anjeun teu kedah nganggo halaman wéb ieu pikeun tujuan naon waé anu aya hubunganana sareng pamasaran tanpa idin tinulis tina Jasa Perusahaan Umum.

Aksés diwatesan

Aksés ka daérah tinangtu dina halaman wéb ieu diwatesan. Jasa Perusahaan Umum ngagaduhan hak pikeun ngawatesan aksés ka daérah anu sanés dina halaman wéb ieu, atanapi saéstuna ieu halaman wéb, dumasar kana kabijaksanaan General Corporate Services.

Upami Jasa Perusahaan Umum masihan anjeun ID pangguna sareng kecap akses pikeun ngamungkinkeun anjeun ngakses daérah anu diwatesan tina halaman wéb ieu atanapi eusi atanapi jasa anu sanés, anjeun kedah mastikeun yén ID pangguna sareng kecap akses dijaga rahasia.

Jasa Perusahaan Umum tiasa nganonaktifkeun ID pangguna sareng kecap akses anjeun dina kawijaksanaan budi Umum Perusahaan tanpa aya bewara atanapi panjelasan.

Eusi Pamaké

Dina istilah jeung kaayaan ieu, "eusi pamaké anjeun" hartina bahan (kaasup tanpa téks watesan, Gambar, bahan audio, bahan video tur bahan audio visual) nu ngalebetkeun ka ramatloka ieu, keur kaperluan naon.

Anjeun pasihan ka Jasa Perusahaan Umum di dunya, teu tiasa dibalikkeun, teu éksklusif, lisénsi bébas royalti pikeun dianggo, baranahan, adaptasi, nyebarkeun, narjamahkeun sareng ngadistribusikaeun kontén pangguna anjeun dina média anu aya atanapi anu bakal datang. Anjeun ogé masihan ka Jasa Korporat Umum hak pikeun nyayogikeun hak-hak ieu, sareng hak pikeun nyandak tindakan pikeun ngalanggar hak-hak ieu.

Eusi pangguna anjeun henteu kedah haram atanapi haram, henteu kedah ngalanggar hak hukum pihak katilu mana waé, sareng henteu kedah sanggup nimbulkeun tindakan hukum naha ngalawan anjeun atanapi Jasa Perusahaan Umum atanapi pihak katilu (dina unggal kaayaan dina hukum anu berlaku) .

Anjeun teu kedah ngalebetkeun sagala eusi pamaké kana ramatloka anu mangrupa atawa geus kantos subyek sagala cara ngagawe légal kaancam atawa aktual atanapi keluhan sejenna sarupa.

Jasa Perusahaan Umum ngagaduhan hak pikeun ngédit atanapi ngahapus bahan naon waé anu dikintunkeun kana halaman wéb ieu, atanapi disimpen dina sérver Layanan Jasa Perusahaan Umum, atanapi nampi atanapi diterbitkeun dina halaman wéb ieu.

Sanaos hak-hak Jasa Perusahaan Umum 'dina kaayaan sareng kaayaan ieu anu aya hubunganana sareng kontén pangguna, Jasa Perusahaan Umum henteu ngusahakeun ngawaskeun pangiriman kontén sapertos ka, atanapi panerbitan kontén sapertos dina, halaman wéb ieu.

Taya HARANSI

Halaman wéb ieu disayogikeun "sapertos" tanpa aya representasi atanapi jaminan, nyatakeun atanapi tersirat. Jasa Perusahaan Umum henteu ngagambarkeun atanapi ngajamin dina hubungan halaman wéb ieu atanapi inpormasi sareng bahan anu disayogikeun dina halaman wéb ieu.

Tanpa prasangka ka umumna paragraf di luhur, Jasa Perusahaan Umum henteu ngajamin yén halaman wéb ieu bakal teras-terasan aya, atanapi sayogi pisan; atanapi inpormasi dina halaman wéb ieu lengkep, leres, akurat atanapi henteu nyasabkeun.

Henteu aya dina halaman wéb ieu mangrupikeun, atanapi anu dimaksud mangrupikeun naséhat naon waé. Upami anjeun peryogi naséhat anu aya hubunganana sareng masalah hukum, pajeg, kauangan atanapi médis anjeun kedah konsultasi ka ahli propésional anu saluyu.

Keterbatasan Liability

Jasa Perusahaan Umum moal tanggung jawab ka anjeun (naha dina hukum kontak, hukum torts atanapi anu sanés) anu aya hubunganana sareng eusi, atanapi panggunaan, atanapi anu aya hubunganana sareng, halaman wéb ieu:

dugi ka halaman wéb éta atanapi henteu disayogikeun gratis, pikeun karugian langsung;
keur naon leungitna teu langsung, husus atawa consequential; atawa
keur naon karugian bisnis, leungitna sharing, panghasilan, kauntungan atawa tabungan diantisipasi, leungitna kontrak atanapi hubungan bisnis, leungitna reputasi atanapi goodwill, atawa leungitna atawa korupsi informasi atawa data.

Batasan tanggung jawab ieu dilarapkeun sanaos Jasa Perusahaan Umum parantos jelas disarankan ngeunaan karugian poténsial.

iwal

Henteu aya anu dina Bantahan halaman wéb ieu bakal ngaluarkeun atanapi ngawatesan garansi naon waé anu tersirat ku hukum yén éta bakal haram ngaluarkeun atanapi ngabatesan; sareng nanaon dina Bantahan halaman wéb ieu moal ngaluarkeun atanapi ngawatesan tanggung jawab Jasa Perusahaan Umum ngeunaan naon waé:

maot atanapi cilaka pribadi disababkeun ku kelalaian Umum Perusahaan Jasa; panipuan atanapi panyalahgunaan palsu dina bagian tina Jasa Perusahaan Umum; atanapi perkawis anu haram atanapi haram pikeun Jasa Perusahaan Umum ngaluarkeun atanapi ngawatesan, atanapi nyobian atanapi ngiringan ngaluarkeun atanapi ngabatesan, tanggunganana.

Reasonableness

Kalayan ngagunakeun situs wéb ieu, anjeun satuju yén éksprési sareng watesan pangangguran anu ditétélakeun dina wacana situs wéb ieu lumrah.

Upami anjeun henteu nganggap aranjeunna lumrah, anjeun kedah henteu nganggo situs wéb ieu.

Pihak Anu sanés

Anjeun nampi éta, salaku lembaga anu ngabatesan tanggung jawab, General Corporate Services, Inc., perusahaan Nevada, ngagaduhan minat pikeun ngawatesan tanggung jawab pribadi perwira sareng padamelna. Anjeun satuju yén anjeun moal nyandak klaim pribadi ngalawan perwira, Diréktur atanapi karyawan Jasa Perusahaan Umum ngeunaan karugian anu anjeun sangsara dina hubungan sareng halaman wéb.

Tanpa prasangka kana paragraf di luhur, anjeun satuju yén watesan garansi sareng tanggung jawab anu ditetepkeun dina sangkaan halaman wéb ieu bakalan ngajagi perwira, karyawan, agén, anak perusahaan, panerusna, masihan, sareng sub-kontraktor ogé Layanan Umum Perusahaan, Inc.

Pranata anu Henteu tiasa Ditangtoskeun

Upami aya panyayapan wacana situs wéb ieu, atanapi dipanggihan, henteu kabiasaan dina hukum anu berlaku, éta moal mangaruhan penegak ketentuan kontéks situs wéb ieu.

Indemnity

Anjeun kéngingkeun jasa Jasa Perusahaan Umum sareng ngajantenkeun Jasa Korporat Jasa ditanggung ganti rugi ngalawan karugian, karusakan, biaya, tanggungan sareng biaya (kalebet henteu aya batasan biaya hukum sareng jumlah anu dibayar ku Jasa Perusahaan Umum ka pihak katilu dina ngabéréskeun klaim atanapi sengketa kana naséhat penasihat hukum Jasa Perusahaan Umum) anu ditanggung atanapi diderita ku Jasa Perusahaan Jénderal anu timbul tina pelanggaran naon waé ku anjeun tina penyediaan istilah sareng istilah ieu, atanapi timbul tina klaim yén anjeun parantos ngalanggar ketentuan tina istilah ieu sareng kaayaan.

Ngalanggar Sarat sareng Kaayaan ieu

Tanpa prasangka ka hak-hak sanés Jasa Perusahaan Umum dina kaayaan sareng istilah ieu, upami anjeun ngalanggar syarat sareng syarat ieu ku cara naon waé, Jasa Perusahaan Jéndral tiasa nyandak tindakan sapertos Jasa Perusahaan Jénderal dianggap pantes pikeun nungkulan pelanggaran éta, kalebet nunda aksés anjeun ka halaman wéb, ngalarang anjeun tina aksés kana halaman wéb, ngahalangan komputer nganggo alamat IP anjeun tina aksés kana halaman wéb, ngahubungi panyadia ladénan internét anjeun pikeun nyungkeun blokir aksés anjeun kana halaman wéb sareng / atanapi nyandak prosés pangadilan ngalawan anjeun.

pariasi

Jasa Perusahaan Umum tiasa ngarévisi istilah sareng kaayaan ieu ti waktos-ka-waktos. Syarat sareng kaayaan anu dirévisi bakal dilarapkeun pikeun panggunaan halaman wéb ieu ti saprak tanggal diterbitkeun istilah sareng kaayaan dirévisi dina halaman wéb ieu. Mangga parios halaman ieu sacara rutin pikeun mastikeun yén anjeun kenal kana vérsi ayeuna.

tugas

Jasa Perusahaan Umum tiasa mindahkeun, sub-kontrak atanapi nungkulan hak-hak Jasa Perusahaan Umum sareng / atanapi kawajiban dina kaayaan sareng sarat ieu tanpa ngabéjaan atanapi kéngingkeun ijin anjeun.

Anjeun bisa jadi teu mindahkeun, sub-kontrak atawa lamun heunteu nungkulan hak-hak anjeun jeung / atawa kawajiban dina istilah jeung kaayaan ieu.

Severability

Upami nyayogikeun syarat-syarat sareng kaayaanana ieu ditangtukeun ku mana-mana pengadilan atanapi otoritas kompeten anu sanés ngalanggar hukum sareng / atanapi anu henteu katahuan, syarat-syarat sanésna bakal diteruskeun. Upami aya panyanggupan anu teu sah sareng / atanapi anu teu kalaksanakeun bakal janten hukum atanapi tiasa dikuatkeun lamun bagian éta dihapus, bagian éta bakal dihapus, sareng sesa rezekina bakal diteruskeun.

sakabéh pasatujuan

Syarat sareng kaayaan ieu mangrupikeun perjanjian sadayana antara anjeun sareng Jasa Perusahaan Umum anu aya hubunganana sareng panggunaan halaman wéb ieu, sareng ngagentoskeun sadaya perjanjian anu aya hubunganana sareng panggunaan halaman wéb ieu.

Hukum sareng Yurisdiksi

Syarat sareng kaayaan ieu bakal diatur sareng ditafsirkeun saluyu sareng hukum Florida, sareng naon waé perselisihan anu aya hubunganana sareng istilah sareng kaayaan ieu bakal tunduk kana yurisdiksi éksklusif pengadilan di Broward County, Florida.

Pendaptaran sareng Otorisasi

Detil Layanan Perusahaan Umum '

Ngaran lengkep Jasa Perusahaan Umum nyaéta Jasa Perusahaan Umum, Inc.

Jasa Perusahaan Umum didaptarkeun di Nevada.

Alamat perusahaan Umum Layanan anu kadaptar nyaéta 701 S Carson St., Ste. 200, Carson City, NV 89701

Alamat suratna nyaéta 23638 Lyons Ave. # 223, Santa Clarita, CA 91321.

Anjeun tiasa ngahubungi Layanan Perusahaan Umum ku email ka info@companiesinc.com.

Nyuhungkeun Inpormasi Gratis