S Corporation

Ladenan bisnis sareng up panyalindungan aset pribadi.

Ngadatangan Incorporated

S Corporation

Perusahaan S mangrupikeun bentuk struktur bisnis anu ku sabab namina terstruktur ku cara anu nyumponan, sareng tumiba dina désain, tina subchapter IRS Revenue Code S. Dina sababaraha cara, siga pisan sapertos perusahaan tradisional. tapi ku ciri-ciri sepertos kemitraan anu tiasa nguntungkeun jinis-jinis organisasi bisnis. Salah sahiji kauntungan primér pikeun dirawat salaku bab S Corporation nyaéta perpajakan liwat. Pajakan pas ngalangkungan ayana nalika shareholders pajak dina tingkat individu, sapertos paditraan, tinimbang mimiti di tingkat perusahaan, teras deui di tingkat individu. Hal ieu méré pamangku saham anu paling saé sadua dunya dina seueur instansi - pedah perpajakan pass-through a partnership simple, sareng liability terbatas sareng perlindungan aset anu diperyogikeun ku korporasi.

Kauntungan Pajak

Perusahaan standar (atanapi "C") ditanggung kana éta pendapatan sakumaha perusahaan, maka aya dividen anu disebarkeun ka para pemegang saham individu deui ditata pajak ku angka individu (kira-kira 15% kanggo pajeg Federal). Ieu dipikanyaho salaku dua-pajeg perpajakan sareng mangrupikeun hiji alesan utami pikeun ayana S Corporation.

S Corporation, di sisi sanés, henteu pajak di tingkat perusahaan. Sabalikna, éta kaseut dumasar kana distribusi ka para pemegang saham di laju marginal pemegang saham masing-masing. Hiji hal anu kudu diingetkeun nyaéta yén perpajakan ieu kajantenan atanapi henteu aya panyebaran saleresna ka para pemegang saham. Ieu ngandung harti yén panghasilanna ukur didaptarkeun sakali, sakumaha distribusi ka nu gaduh saham.

Metode perpajakan anu pas ieu tiasa janten bohon sareng gangguan. Salaku conto, hayu urang nyandak perusahaan imajinasi anu dingaranan Wallaby, Inc. Urang bakal ucapkeun bilih aya tilu mitra, John, Jack, sareng Yakub, sareng John gaduh 50%, Jack gaduh 25%, sareng Yakub sésana 25%. Wallaby, Inc. ngagaduhan $ 10 juta dina taun ka tukang salaku panghasilan bersih. Dina waktos pajeg, John kedah ngaku $ 5 juta, Jack $ 2.5 juta, sareng Yakub sésana $ 2.5 juta. Upami John, salaku nu gaduh seuseueurna, mutuskeun henteu nyebarkeun kauntungan panghasilan bersih, Jajang, Jack sareng Yakub bakal tetep nanggung jawab pajak dina penghasilan sapertos panyebaran didamel dina cara éta, sanaos teu salah milu nampi anu saleresna distribusi kontan. Kaayaan ieu tiasa dimanipulasi liwat anu disebat "muteran tarima" ku mitra mayoritas (atanapi mitra pémpalan) dina usaha nyobian kaluar ti hiji minoritas atanapi pasangan anu teu pikaresepeun.

Dina korporasi tradisional, sanaos aya pajeg perusahaan awal, teu aya pajak dividen di tingkat anu gaduh saham kacuali réstri anu dilakukeun.

Batasan anu sanés pikeun S Corporation nyaéta kanyataan yén jumlah pemegang saham dugi ka 100, sareng upami ngan aya hiji pemegang saham, aya bahaya anu kantos aya IRS anu teu ngarobih status bab S sareng ngarawat perusahaan salaku perusahaan standar pikeun tujuan pajeg. Ieu bakal sigana mah pasualan nalika aya nanaon panyimpangan tina formalitas perusahaan.

S Perusahaan Formalitas

Wangunan hiji organisasi salaku perusahaan S ogé hartosna yén, sapertos sareng perusahaan tradisional, formalitas perusahaan kedah diperhatoskeun. Formalitas perusahaan mangrupikeun tindakan anu kedah dilakukeun ku diréktur perusahaan, patugas, atanapi pemangku saham supados ngajaga panyalindungan dipayun ku pembentukan korporasi. Ieu mangrupikeun prosedur penting anu ngalindungan ngajagaan aset pribadi tina diréktur perusahaan, patugas, sareng pemegang saham.

The Pormalitas tiasa diringkeskeun saperti kieu:

  • Dana Perusahaan kedah dijaga terpisah sareng terpisah tina Dana Pribadi.
  • Kudu aya Rapat Tahunan Dewan Diréktur.
  • Teu kedah aya Minit Tarjamahan sareng hiji petugas anu ditugaskeun kanggo ngarawat menit.
  • Sagala hubungan perusahaan, kontrak, sareng akuisisi strategis kedah aya dina Formulir Ditulis.

Langkung seueur diskusi jero sareng déskripsi ngeunaan formalitas perusahaan tiasa dipanggihan dina bagian urang anu ngandung Daptar pariksa Pormalitas Perusahaan. Leuwih ti éta, éta disebatkeun yén ketaatan kana formalitas perusahaan mangrupikeun kasuksésan pikeun perusahaan anu suksés. Inpormasi ieu ngagaduhan ngawétkeun tanggung jawab kawates sareng kauntungan pajak anu diasuh ku status perusahaan.

Ngeusi pikeun Perawatan Subchapter S

Léngkah-léngkah anu dipikabutuh pikeun ngahontal status korporasi S henteu sanget rumit, tapi kedah diperhatoskeun anu ketat pikeun aranjeunna pikeun mastikeun yén status bertahan ngagem sareng kauntungan tina status anu dinikmati.

Pikeun ngamimitian, anu nyekel saham korporasi anu tos aya, atanapi anu gaduh perusahaan anyar, kedah ngalaksanakeun Formulir IRS 2553, sareng dokuméntasi lokal upami kaayaan tempat korporasi ngakuan korporasi S (sababaraha nagara bagian ngubaran sadaya perusahaan. sami, sareng anu sanésna ngawenangkeun pikeun sebutan S sareng tuturkeun strategi pajeg anu sami). Pelaksanaan sareng filing pamilihan ieu kedah lumangsung sateuacan dinten 16 kaping tiga bulan saatos nutup taun pajak korporasi supados korporasi dianggap status S salami taun pajak ayeuna. Perusahaan kedah nyayogikeun kualifikasi S Corporation salami bulan 2.5 anu kasebat, sareng sadaya para pemegang saham kedah satuju kana status, henteu paduli naha aranjeunna gaduh saham dina waktos parobahan dina status.

Relinquishing S Status Pamilihan

Status S Corporation tiasa dileungitkeun sacara sukarela ngaleungitkeun pernyataan tina panawaran tina luyu. Panyabutan status jenis ieu ngan ukur tiasa dilakukeun kalayan persetujuan sareng idin ti para pemegang saham mayoritas. Proses lengkep, sareng sadaya inpormasi inpormasi anu peryogi, tiasa dipendakan dina bagian Peraturan IRS 1.1362-6 (a) (3) sareng Petunjuk kanggo IRS Formulir 1120S, AS Return Tax Tax Return for an S Corporation.

Pembatalan involuntasi atanapi mungkasi status tiasa lumangsung iraha waé lembaga Pangaturan, sapertos IRS atanapi Badan Pajak Franchise State, ngumumkeun palanggaran syarat-syarat anu cocog, atanapi anu matak langkung ageung, naon waé gagal pikeun ningali formalitas perusahaan anu nyababkeun pananya status éntitas hukum anu kapisah tina perusahaan.

Saha Anu Kedah Diatur salaku S S?

Partnerships, kelompok investor, atanapi anu gaduh saham perusahaan anu gaduh duaan kauntungan pikeun ngaraosan tanggung jawab kawates sareng perpajakan anu pas kedah dipikirkeun sacara serius dina S S, upami syarat-syarat aturan pikeun syarat tiasa dipiharep sareng dipikagaduh. Aya seueur kauntungan anu tiasa dihiih tina wangun organisasi ieu, sanaos ieu mangrupikeun kaputusan anu kudu dilakukeun ku bantuan ahli ahli anu terang dina subchapter S Kopral.

S Corporation (dingaranan siga sapertos kusabab organisasi éta pasokan kana hal IRS anu tiasa diangkut dina Subchapter S Kodeu Pajeg Internasional) nyaéta hiji korporasi numana pamilihan perpajakan subchapter S parantos dirobah supados dirawat sakumaha lolos -through éntitas pikeun tujuan pajeg, teuing kawas partnership anu panghasilan atawa karugian "ngaliwat" ka mulih pajeg pribadi individu shareholders (di Indonesia saimbang langsung kana investasi atanapi kapamilikan maranéhanana di parusahaan), bari tetep méré perlindungan sami kanggo aset sareng ti Liabilities salaku Corporation tradisional. Para pamaréntahan bakal mayar pajeg panghasilan pribadi dumasar kana panghasilan perusahaan di S, henteu aya panghasilan khentus ngabebarkeunna, tapi saéna henteu nyingkahan "perpajakan ganda" anu alami pikeun Corporation tradisional (atanapi "C" Corporation).

Bédana Utama antara Perusahaan tradisional sareng S Corporation

Kusabab "ngajalanan" struktur perpajakanna, Korporasi S henteu matuh kana pajakan dina tingkat pausahaan, sarta ku kituna henteu nyingkahan kasimpulan "ganda pajak" (dina korporasi standar atanapi tradisional, panghasilan bisnis munggaran pajakkeun dina tingkat pausahaan. , mangka distribusi panghasilan residual ka séwatur-séwangan individu séwang ngalangkungan deui kana "panghasilan" anu pribadi janten tumiba korporasi C.

Teu kawas dividends pausahaan C anu taxed dina laju féderal di 15.00%, dividends korporasi S (atawa katelah "Distribusi" anu langkung leres) nyaéta pajak pajak pajak wates marginal nu nyekel saham. Tapi, dividend c Corporation nunut ka pajak ganda anu didadarkeun di luhur. Panghasilan anu ngajak kahiji dina tingkat perusahaan sateuacanna didistribusikeun salaku dividend teras ngajak salaku panghasilan sawaktos dikaluarkeun ka pamasaran individu.

Contona, Cogs Inc, dibentuk hiji korporasi S, ngajadikeun $ 20 juta dina pendapatan net sareng dipiboga 51% ku Jack sareng 49% ku Tom. Dina balikna pajak pribadi Jack, anjeunna ngalaporkeun dina panghasilan $ 10.2 juta sareng Tom baris ngalaporkeun $ 9.8 juta. Upami Jack (salaku boga mayoritas) mutuskeun moal ngadistribusikeun kauntungan panghasilan net, duanana Jack sareng Tom tetep bakal nanggungjawaban kanggo pajak dina earnings saolah-olah sebaran dijieun ku cara éta, sanajan aya nu nampilkeun sebaran kas. Ieu conto perusahaan "squeeze-play" anu tiasa dianggo dina usaha maksa kaluar mitra minoritas.

Tujuanna bisnis tina S Corporation

Ngabogaan status perusahaan S nyadiakeun sababaraha kauntungan kanggo korporasi. Mimitiah, perbaikan waé, maka-nilékeun pikeun meunangkeun kawates kawates kawates, atanapi anu nyababkeun katerangan sual hukum pribadi, atanapi hutang anu sanés anu nanggung ku panyimpenan individu, segelar ajen, sareng ngalindungan pangmayuan pikeun mangaruhan korporasi sakabéhna, atawa. sesa shareholders salaku individu. Kauntungan panangtayungan aset ieu leres boh Corporation tradisional sareng Corporation S. Leuwih spésifik kana pilihan korporasi S nyaéta manfaat perpajakan anu lulus. Samentara aya keterbatasan salaku jumlah nu nyicingan anu janten korporasi supados minuhan sarat IRS kanggo status Corporation S, kalolobaan korporasi anu nyocogkeun ka ukuran bangbarung (dina kalolobaan kasus, henteu langkung ti 75 ka shareholders 100) milih janten taxed salaku korporasi S sabab ngamungkinkeun panyadia individu kana earn distribusi gedé tina panghasilan bisnis. Korporasi tiasa lulus panghasilan sacara langsung ka séjenitén sareng nyingkahan perpajakan ganda anu alami ku dividends pausahaan publik, samentawis nguntungkeun kaunggulan tina struktur perusahaan.

Milih S Corporation

Milih status korporasi S boga implikasi akibat pajak. Status S ngamungkinkeun pamasaran panawaran untung perusahaan sareng rugi kanggo pajak pajak panghasilan. Pikeun milih status S, mimitina kudu ngasupkeun umum dina korporasi C umum lajeng berkas IRS formulir 2553. Upami anjeun nembe dilebetkeun, korporasi anjeun tiasa berkas kanggo status S iraha waé salila sataun pajak taun 75 dinten tina tanggal anjeun. Upami teu kitu, peta ieu kedah dilaksanakeun ku Maret 15 upami perusahaan salah sahiji pamaen taun kalénderan, supados pamilihan boga pangaruh pikeun sataun pajak ayeuna. Korporasi engké tiasa mutuskeun milih status Corporation S, tapi kaputusan ieu henteu bakal mawa pangaruh nepi ka taun saterusna.

Awas panghasilan pasip

Panghasilan pasip nyaéta panghasilan naon anu dihasilkeun ku hiji investasi; ie saham, beungkeut, Investasi tipe equity, perumahan, jeung sajabana. Panghasilan aktif dihasilkeun tina jasa anu dipayangkeun, produk payun, sareng sajabana. Penting pikeun mastikeun yén panghasilan pasip s Corporation anjeun henteu ngaleuwihan 25% tina kuitansi kotor dina korporasi liwat hiji periode padeukeut tilu taun; disebutkeun perusahaan anjeun bakal di bahaya tina status S na dicabut ku IRS. Pilihan anu saé upami anjeun bisnis diperkirakeun panghasilan pasip anu penting tiasa janten LLC.

Qualifying pikeun Status S Corporation

Pikeun cocog pikeun status Corporation S pangabutuh pangabutuh kudu diperyogikeun. 1. Pausahaan kudu ngawujud salaku korporasi kelas C umum, pikeun-kauntungan. 2. Pastikeun yén perusahaan anjeun mung dikaluarkeun hiji kelas. 3. Sakabéh perumahan nyaéta Warga AS atanapi Warga Permanén. 4. Bisa jadi aya leuwih ti shareholders 75. 5. Tingkat panghasilan pasip pausahaan anjeun henteu lulus 25% tina wates wates kuitansi. 6. Upami perusahaan anjeun gaduh tanggal tungtung taun pajak lian ti bulan Désémber 31, anjeun kedah nyerat kanggo idin ti IRS. Upami perusahaan anjeun parantos сустрэan di luhur, anjeun tiasa ngalebetkeun formulir 2553 jeung IRS kanggo milih status S.

S Corporation vs LLC

A Company Liability Limited bisa dipiboga (gaduh salaku "anggota") korporasi, panyabuan anu sanésna di LLC anu sanés, anu ngaitkeun, amanah sareng warga non-AS. Korporasi S, di sisi anu sanésna, ngan tiasa dipiboga ku warga bawara US atanapi salamet nyicingan bumi permanén. LLC bisa mésér tingkat / kelas béda kaanggotaan anu béda samentawis korporasi S ngan ukur tiasa ngagaduhan hiji kelas saham. LLC bakal ngagaduhan Jumlah anggota tapi perusahaan S dugi ka maksimum panyadia 75 ka 100 (gumantung kana aturan nagara anu kabentuk). Nalika hiji nyekel saham hiji Corporation S aya sual dina gugatan pribadi (lain usaha), anu saham di saham milik aset anu tiasa nyangkut. Nalika hiji anggota hiji LLC nyaeta sued dina gugatan pribadi (lain bisnis), aya dibekelan pikeun nangtayungan stake kaanggotaan tina keur dicandak ti individu.

Isu légal Pertimbangkeun kalawan S Corporation

Janten pasti, aya léngkah pangaturan sareng syarat pangabutuh anu kedah diperyogikeun sateuacan korporasi tiasa diperlakukeun salaku korporasi S. Kahiji, anu shareholders hiji Corporation anu aya (atanapi panyadia tina korporasi anyar) kedah ngadamel pamilihan janten korporasi S dina IRS Form 2553 (sareng bentuk saluyu tina kaayaan anu perusahaan dilebetkeun) sateuacan dinten 16th of bulan katilu nuturkeun tutup taun pajak korporasi C upami pemilu eta bakal dianggo kanggo taun pajak ayeuna. Korporasi C kedah cocog salaku perusahaan layak dina mangsa sasih 2 1 / 2 sareng sakumna pamasaran salami bulan-bulan 2 1 / 2 kudu disatujuan, sanajan upami aranjeunna henteu diaku stock dina waktu pemilu. Upami pamilihan Filed sanggeus dinten 15th bulan katilu anu katilu taun pajak, pemilu bakal aya dina pangaruh taun pajak hareup sareng sadaya shareholders dina waktu pemilu kudu satuju.

Terminasi tina Status S Corporation

Terminasi sukarela pamilihan S dijieun ku nyieun pernyataan sareng Puseur Service dimana pemilihan aslina sacara leres dilamar. Panyabutan bisa dijieun ukur ku idin ti sanyawara anu, dina waktos dicirian dijadikeun, ditahan langkung ti hiji-satengah tina jumlah aset anu dikaluarkeun sareng beredar stok (kaasup stok nonvoting) di korporasi. Aya émbaran husus anu kedah dilebetkeun kana pernyataan sareng inpormasi ieu dipadangkeun dina bagian Peraturan 1.1362-6 (a) (3) sareng di Parentah pikeun IRS Form 1120S, Return Pajak Panghasilan AS pikeun S Corporation.

Panyabutan kasebut tiasa nyatakeun tanggal anu épés salami éta atanapi atanapi sateuacanna tanggal panyabutan dipasihan. Upami henteu aya tanggal anu ditangtukeun sareng panyabutanna dieusina sateuacan dinten 15 kaping tilu bulan katilu taun pajak, panyabutan kasebut bakal efektif pikeun sataun pajeg ayeuna. Upami pembatalan kasebut dipasukan saatos 15 dinten ka-10 bulan katilu taun pajak, panyabutan kasebut bakal efektif pikeun taun pajeg salajengna.

Kudu mah ngatur perusahaan mah salaku S Corporation?

Upami anjeun maksudna pikeun korporasi anjeun gaduh langkung ti sababaraha pemegang saham (tapi kurang tina had dina kaayaan individu anjeun) sareng anjeun tiasa ngahargaan manéh perpajakan pas ngalangkungan bari dina waktos anu ngartos kana poténsi bencana anu kalibet ku "perpajakan tanpa tanggung jawab distribusi, "sareng anjeun nyumponan sarat hukum anu digariskeun di luhur, teras perusahaan S tiasa tiasa jalan panjang pikeun ngajantenkeun usaha anjeun saé tur pikaresepeun ka para investor anu leres.