Sarat jeung Kaayaan

Ladenan bisnis sareng up panyalindungan aset pribadi.

Ngadatangan Incorporated

Sarat jeung Kaayaan

Sarat jeung Kaayaan

Dina pasatujuan ieu ("pasatujuan") "anjeun" jeung "Anjeun" ngarujuk ka unggal nasabah, "kami," kami, "" urang, "" GCS, "sareng" pausahaan "ngarujuk kana General Corporate Services, Inc. (éta manages ngaran merk Pausahaan dilebetkeun, Planners Perlindungan Aset, Company Offshore, kitu ogé merek sejen tur jaba), kontraktor, agén, pagawé, perwira, direksi jeung affiliates sareng "Services" anujul kana jasa anu disayagikeun ku kami. Pasatujuan ieu ngécéskeun kawajiban urang ka anjeun sareng kawajiban anjeun ka kami sabab patali jeung Services. Dina nganggo Ladénan dina pasatujuan ieu, anjeun ngaku yén anjeun parantos maca sareng satuju kana kabeungkeut ku sadaya istilah sareng kaayaan di pasatujuan ieu sareng peraturan atawa kawijakan anu berhubungan anu aya atanapi tiasa dipedalkeun ku kami. Anjeun ngaku yén anjeun umur leuwih dalapan belas taun, atanapi tos disebutkeun ngahontal umur mayoritas dina yurisdiksi anjeun.

NAMOR perusahaan

Nurutkeun kana pasatujuan ieu, GCS bakal ngalaksanakeun penyediaan ngaran awal, anu teu mengikat ngaran kasadiaan pikeun nangtukeun naha ngaran perusahaan anu tos anjeun parantos dianggo ku korporasi séjén dina kaayaan, propinsi atanapi nagara anjeun. (Korporasi, parusahaan kawates kawates, sareng / atanapi jinis éntitas anu sarupa digunakeun bulak di dieu dimana waé.) Upami nami perusahaan anu anjeun teu sayogi, GCS lajeng bakal (dina urutan pangaturanna didaptarkeun ku anjeun dina aplikasi anjeun) milarian perusahaan alternatip Ngaran anjeun parantos masihan dugi ka hasil teangan ngahasilkeun ngaran perusahaan anu sayogi. Dina acara yén anjeun henteu ngalebetkeun designator perusahaan ditangtoskeun (ie, "Inc.," "Corp.," or "Corporation") GCS bakal nambahkeun ahiran "Inc." (atawa "LLC" kanggo pausahaan liability kawates) filing sareng nengetan anjeun, propinsi atanapi nagara.

Anjeun satuju yen anjeun némbongan éjahan nami perusahaan anu parantos masihan. Anjeun satuju yen anjeun pariksa dua kali yen nami perusahaan di dieu dipedar dina kahayang anu dipikahoyong. Anjeun ngarti yén pamundut ieu henteu tiasa malikkeun saatos Anjeun ngintunkeun pamenta anjeun.

Samentara kami kami nyieun kalolobaan usaha pikeun nampi inpormasi anu paling anyar diropéa, kami henteu tiasa ngajamin yén inpormasi anu panganyarna dina kasadiaan ngaran perusahaan disadiakeun pikeun urang. Sasuai, kami henteu ngajamin yén nami tiasa dianggo pikeun ngaran salaku perusahaan dina nagara, propinsi atanapi nagara anjeun. GCS henteu nanggungjawaban kana sadaya cara pikeun ngandelkeun kasaingan nami perusahaan. Leuwih ti éta, kami nganjurkeun yén anjeun henteu nyitak aksara pérak, kartu nami atanapi ngadamel naon wae investasi pikeun nami dugi ka nampi konfirmasi pamaréntahan yén ngaran parantos disatujuan sareng perusahaan parantos disayogikeun

Dina upami ngaran perusahaan sareng alternatip anjeun teu sadia na anjeun henteu masihan alternatip sanésna dina dinten dinten pesenan anjeun, anjeun masihan otorisasina GCS pikeun nambahkeun kecap "Pausahaan", "Holdings," "Manajemén" "Ventures," atawa "Ibu" ka tungtung nami. Upami alternatif sapertos henteu sadia ubar budi anjeun bakal dugi ka waragad anu mayar ka GCS. Tingali bagian REFUNDS and KREDITS didieu kanggo langkung rinci.

Kami teu tiasa sareng henteu pariksa ningali naha nami perusahaan nu dipilih, atanapi nganggo nganggo nami perusahaan, ngalanggar hak hukum ku batur. Kami ngajak anjeun pikeun nalungtik naha ngaran perusahaan anu nganggo atanapi anggoanana ngalanggar hak-hak légal ti batur, anu sanésna kami nyarankeun anjeun milari nasehat ti ikhtiar kompeten anu dilisensikeun kana latihan hukum di yurisdiksi anu lumaku.

Raranay sareng kiridit

Upami pesenan pausahaan AS dibatalkeun saatos pamayaran parantos dikontrol ku GCS tapi samemeh dipariksa ngaran parantos réngsé, GCS bakal ngabalikeun duit jumlahna aya urutan kirang ti sadaya waragad anu ditical sareng kéngingan peunteun dollar $ 95. Upami pesenan dibolaykeun saatos dipariksa ngaran parantos réngsé tapi sateuacan dokumén kabentukna parantos dijieun, GCS bakal ngabalikeun duit jumlahna pesenan kirang kirang mayar fee ngolah $ 125. Upami pesenan dibolaykeun sanggeus aya dokumén kabentukna, GCS bakal ngabalikeun duit jumlahna pesenan kirang tina fee ngolah dollar $ 195 supados dokumen dibentukna teu acan diajarkeun ka pamarentah. Pikeun urutan perusahaan di luar Amérika Serikat, upami GCS authorizes ngabalikeun duit a ngabalikeun duit maksimum ngarupakeun jumlah anu dibayar kurang leuwih gede $ 495 atanapi dua puluh persén tina jual beuli. Sajaba ti éta, duit anu disayarkeun kana GCS anu parantos dibayar ka pamaréntah pikeun kayuran, parantos ka affiliates, suppliers, atanapi batur pikeun minuhan pesenan anjeun henteu dibalikkeun, diantarana, tapi henteu diwatesan ku, waragad pengolahan kartu kiridit.

Sakali perusahaan atawa dokumen parantos dikirimkeun ka pamaréntah pikeun nganggo file atas nama para nasabah atawa hiji kapercayaan atanapi dokumen sanésna parantos nyusun ordo henteu tiasa dibayangkeun atanapi batal.

Fee $ 75 bakal ditambahkeun kana sadaya cék dipulang ka GCS kusabab dana anu henteu cukup atawa rekening anu didutup. Sajaba ti éta, fee jasa bank bakal boga muatan dina cék ieu.

Salaku tambahan, samentawis GCS bakal badé usaha hébat pikeun nampung para nasabah kami, tiasa ngabantosan kasalahan mékanis atanapi manusa. Ku kituna, upami pikeun alesan pikeun nyandak pamundut dunungan anjeun, pamundut pembentukan LLC, pamundut kapercayaan, pamilarian mérék dagang atanapi pamundut persiapan aplikasi mérek dagang atanapi pamundut anu tinggalan teu rajonan, ancur, lepat, atanapi henteu leungit deui, GCS moal nanggungjawaban kanggo kunaon-susal, INCIDENTAL, OR karuksakan kumpensatorial. SALLE KAWDAN KO GCS WAJN A DAY KALA RIMP KALUNITAS CANENA KURA Kanggo mayar GCS Pikeun jasa kami anu diwenangkeun dina ieu Sarat jeung Kaayaan.

Dina acara anu pesenan gawena parantos diresmikeun, urang bakal ngadamel kalolobaan usaha pikeun ngabéréskeun filing korporasi dumasar kana pamundut anjeun. Lantaran GCS nyayogikeun sagala usaha pikeun mastikeun kengkepanan sareng salengkepna koropak korporasi anjeun, kami henteu ngajamin yén pesenan bakal Filed dina waktos anu anjeun dipénta. Dina acara pesenan gawena anjeun teu kénging dina waktos, ubar Anjeun bakal tiasa dugi ka pamayaran pamaen tambahan kanggo kanggo dibayar rush.

Upami anjeun parantos mayar via pamariksaan dumasar fax, pariksa telepon, telepon, Internet, ACH atanapi metode anu sarupa, aya anu ditahan ditempatkeun dina ordo anjeun nepi ka bank kami ngédit yén pamayaran anjeun parantos ngabersihan. Waktu tipikna nyaeta tilu nepi ka lima poé beurang, moal aya sabtu minggu atanapi libur bank. Waktos ieu gumantung kana bank teu GCS. Ngan sanggeus kami nampi konfirmasi yen dana tos dihapus kami dimimitian ngolah pesenan anjeun.

GCS nuju ka usaha gede pikeun komunikasi sareng para nasabah. Najan kitu, sagala seratan telepon, surelek atanapi sanés sarana anu tiasa komunikasi teu tiasa nampi walonan saratus persen waktos.

Pesenan bakal ditempatkeun dina waktos ieu dikirimkeun ka GCS via Internét, telepon, faksimil atanapi mail. Parobihan teu tiasa diasupkeun kana urutan anjeun saatos dikintunkeun kajaba kana otorisasina saméméh GCS. Kanggo nampi otorisasina sateuacanna, modifikasi ordona sah ngan saatos GCS nampi pamundut asup anu ditandatanganan ti anjeun via faksimil. Aya peruangan kauangan sareng waktos pikeun minuhan pesenan. Kituna, sagala pamundut pembatalan anu kedah ngintunkeun sareng ditampi kami ku kami didaptarkeun resép mail anu dipénta atanapi nganggo wartosan kontak kami di https://companiesinc.com/ 24 jam bisnis sateuacan urang nerapkeun pesenan anjeun ka agénsi pamaréntah pikeun neraskeun atanapi sateuacan layanan anu disadiakeun. Jam panginten anu pangdipintas nyaéta 6: 00 AM kana 5: 00 PM PST Lian ti libur nasional.

Sababaraha yurisdiksi merlukeun anjeun nyadiakeun dokumén karajinan alatan sateuacan perusahaan bakal Filed atanapi dikirimkeun. Dokumén ieu tiasa diantarana tapi teu tiasa dugi ka salinan notarized tina paspor, bil utiliti aslina, pernyataan bank, sareng / atanapi hurup rujukan bank. Dina yurisdiksi tangtu, urang tiasa berkas tapi teu tiasa sacara resmi nganteurkeun perusahaan dugi ka anjeun nyadiakeun dokumén. Dina yurisdiksi lianna kami mayar tapi henteu tiasa nambihan perusahaan dugi ka nyadiakeun dokumén anu diperyogikeun. Sababaraha kagiatan merlukeun pendapat légal. Sababaraha dokumén meureun kedah ditarjamahkeun kana basa Inggris atanapi basa sejen. Upami aya ongkos ka sarat tambahan ieu, anjeun nanggungjawaban kanggo aranjeunna. Urang sangsara biaya ngarobih parusahaan sapertos pamaréntah sarta waragad agén jeung waragad ieu moal ngabayangkeun ka kami. Anjeun, kahareupna satuju yén anjeun tanggel waler pikeun masihan dokumén karajinan alatan diperyogikeun, paduli pamundut, sareng yén ngabalikeun duit teu aya upami anjeun teu sasuai ka panerapan panjajahan alatan.

Kabuasan langganan hartosna hiji atanapi langkung ti handap: (1) yén dokumén ditarima pikeun filing sareng berkas anu dicit ku lembaga pamaréntahan, atanapi (2) nu dokumén maréntahkeun anu diajarkeun sareng dikirimkeun kalayan ku pamawa umum, pangiriman éléktronik atanapi hartosna lianna atanapi (3) yén layanan maréntahkeun anu dipigawé. Lamun salah sahiji di luhur bener mana wae bagian tina ordo, anjeun satuju yen anjeun puas ku sakabéh urutan.

Bantahan tina jaminan

Urang nganyatakeun ALL HARANSI, boh dikedalkeun atanapi tersirat, ngeunaan dagang OR FITNESS Pikeun Tujuanana tinangtu. Sababaraha yurisdiksi teu ngameunangkeun pangaluaran tina jaminan anu disiratkeun, ku kituna pangaluaran di luhur bisa jadi sanes nerapkeun anjeun.

Waragad saterusna

Meureun aya pamaen wewenang atanapi sanésna anu sanésna kusabab éta perusahaan atanapi dokumen anu sanésna didamel atanapi Filed sareng / atanapi dibikeun ka anjeun. Contona, Nagara Amérika Nevada merlukeun daptar perwira anu tiasa nyerah teu lila saatos perusahaan ieu Filed. Panulis tulisan ieu, file fee $ 150 ditambah $ 500 fee lisénsi bisnis. Conto anu sanésna nyaéta yén Nagara California mibanda pajak franchise parantos prepaid taunan di sajumlah-rupa anu gumantung gumantung kana pendapatan pausahaan projected. Upami anjeun mésér yuswa / rak perusahaan, anu waragad pembaharuan tiasa disababkeun geura-giru saatos tanggal beuli anjeun. Kusabab waragad kasebut henteu disababkeun ku pamasaran awal parusahaan, GCS henteu tiasa ngeusi batreana kanggo peralatan filing ieu parantos dina waragad peringatan awal standar. Anjeun bakal diperyogikeun nutupan kaayaan, nagara, agén sareng / atanapi waragad lianna anu sateuacan sateuacan dipimatikan dina urutan tetep perusahaan atanapi lembaga anu sanésna dina badé nagara atanapi nagara kabentukna. Anjeun ogé sacara umum diperyogikeun pikeun ngajaga agén anu didaptarkeun pikeun layanan prosés légal dina kaayaan atanapi nagara dilebetkeun sareng yurisdiksi mana perusahaan nalika perusahaan, dumasar kana yurisdiksi masing-masing, ngalakonan usaha. Upami GCS ditagihkeun anjeun pembaharuan lembaga hukum anjeun, urang condong ngalakukeun éta ogé saencan tanggal anu disababkeun. Kusabab éta aya mindeng pusat, biaya telat, hukuman sareng / atanapi panyalutan anu ditumpukeun dina pausahaan kanggo telat filings. Tagihan mimiti méré urang cushion pikeun mantuan nyegah pamaréntah atanapi lembaga sejenna tina konsekuensi telat filings. Responsibilityta tanggung jawab anjeun sareng moal anu GCS pikeun ngajaga pakakas hukum anjeun dina posisi alus. Aya ongkos pembaharuan pikeun trusts internasional diantarana, tapi sanés merta dugi ka, biaya wali sareng pamaréntah pamaréntah. Dina tulisan ieu, agéngan jasa agén anu didaptarkeun aya $ 189 per taun kanggo kaayaan anu sanés AS sareng $ 245 per taun aya di propinsi Kanada. Waragad pembaharuan rupa-rupa di nagara-nagara lianna. Upami anjeun henteu mayar waragad pembayaran anjeun sareng pamaréntahan sareng perusahaan anjeun janten sababaraha panyusud pamaréntaheun dina pamaréntah (terminologi anu rupa-rupa dumasar kana kaayaan), nyaéta indikasi yén anjeun moal deui hoyong perusahaan. Upami anjeun henteu ngawartosan GCS disebutkeun anu sanés aya aya dina kaayaan derogatif, anu dicaritakeun ku tulisan ku manajemén, anjeun masihan hak idin GCS pikeun nempatkeun perusahaan anu anjeun dituduhkeun yén anjeun moal deui langkung seueur pikeun ngaobatan salaku parusahaan yuswa, ngarobih ngaranna sareng / atanapi reinstate ngadeg na.

Syarat pikeun nyebarkeun

Sababaraha hukum nagara meryogikeun yén pausahaan nyebarkeun ayana dina koran anu tunjuk. GCS tiasa, kana pilihan budi, nedunan pungsi ieu kanggo hiji klien, khusus upami diperyogikeun ku panyadia atawa pangatur éntitas. Pernyataan dina situs wéb urang supaya kabentukna "Harga ngawengku biaya penerbitan dimana diperyogikeun" hartina waé anu diasupkeun ku panyadia atawa pangatur. GCS moal nyebarkeun atanapi mayar mayar biaya anu aya dina sababaraha nagara bagian, nganggo atanapi moal nganggo éta béja tarik resép Company New York Limited Liability Company. Geus dieu sadar yen lamun anjeun nyuhunkeun pembentukan di New York LLC supados syarat panalapan tiasa janten langkung seueur mahal batan formasi awal LLC sorangan sareng anjeun bakal nanggungjawaban kanggo waragad ieu.

Pariri légal atanapi Keuangan sarta wawakil

GCS nyaéta layanan internét penerbitan. Bahanna dina hal wéb ieu diperyogikeun inpormasi ti wanang umum sareng henteu dimaksudkeun pikeun ngaganti nasehat anu pengacara. Samentara staf kami méakkeun usaha pinunjul pikeun miara sareng nyebarkeun inpormasi akurat, hukum Nagara, Propinsi sareng Federal anu dinamis tur terus ngembang. Sajaba ti éta, hukum kabuka pikeun interpretasi anu beda-beda sareng rada beda-beda diantara yurisdiksi nu beda-beda.

Nalika nganggo jasa urang, Anjeun bakal meta salaku pengacara anjeun sorangan. GCS ngalengkepan inpormasi dina wujud dibutuhkeun dumasar kana inpormasi anu parantos masihan kami ka dina "Request for Incorporation" atanapi "LLC Formation" kanggo file koropak henteu diperyogikeun ku kaayaan, agénsi propinsi propinsi atanapi propinsi luyu. Ku masihan anjeun layanan ieu, GCS, panasehat, agén, wawakil, jeung karyawan na teu ngalakukeun nasihat pergaulan atanapi jasa hukum, pajak atanapi anu sanés profésional, sareng teu aya wawaran atanapi jaminan anu dikedalkeun atanapi tersirat kanggo nunjukkeun konsekuensi légal atanapi sejenna hasilna tina pamakéan jasa atanapi bentuk urang.

GCS, panasehat, agén, wawakil sareng karyawan na teu kalibet dina praktek hukum sareng henteu tiasa masihan anjeun sareng nasihat légal. Sanaos GCS méakkeun usaha anu hébat sareng ngahormat alam rahasia inpormasi anu anjeun paskeun ka kami, anu aya hubunganna husus atanapi hak husus anu aya di antara GCS sareng anjeun, diantarana tapi henteu diwatesan ku hubungan Hubungan-Palanggan anu tiasa aya upami anjeun parantosan sareng pengacara anu dilisensikeun .

Upami anjeun nyarios nganggo pengacara nu patali jeung GCS, anjeun satuju yén euweuh anu kedah dikartoskeun sakumaha nasihat légal pikeun sagala hal atanapi waé anu sanés. GCS jeung / atanapi pengacara anu kaaku masihan inpormasi umum ngan ukur, henteu panasehat pajak, sareng moal tur moal masihan anjeun nasihat légal, pajak atanapi patuh hukum nu aya kaitannana ka jasa urang. Anjeun kedah peryogi nasihat légal jeung pajak hukum. Paling atanapi sakumna éntitas GCS anu dijieun mangrupikeun tarajang nétral katut panghasilan naon anu ditununkeun, nyaéta ti lembaga domestik atanapi internasional, paporit dina taun anu dikaluarkeun paduli naha dana sapertos ditarik tina éntitas atanapi pangrésésasi. badan internasional. Salajengna, sagala inpormasi anu dicandak ti GCS jeung / atawa pausahaan filial sareng / atanapi Pangacara (s) henteu dimaksudkeun pikeun ngadamel, sareng sawala, tampi, nempoan atanapi sutradara atanapi interaksi langsung teu séjén nyaéta, hubungan Pangacara-klien sareng waragad naon waé anu mayar teu dianggap waragad légal.

Salaku sareng sadaya perkara penting bisnis, GCS, panasehat, agén, wawakil na karyawan niatna nyarankeun anjeun parantosan sareng pengacara anu dilisensikeun pikeun ngalaksanakeun hukum sareng CPA anu dilisensikeun dina yurisdiksi anu lumaku pikeun ngawangun korporasi anjeun, LLC, percanten atanapi produk atanapi jasa lianna urang nyadiakeun sareng operasi na dituluykeun.

Waragad, pembayaran sareng istilah

Minangka angger kanggo jasa nu tos anjeun pilih, anjeun satuju kana mayar kami jasa bea peran éta. Sadaya waragad anu tiasa dibayar di dieu mangrupakeun anu teu bisa dibalikkeun hungkul kami henteu terang. Minangka parantos salajengna pikeun Services, anjeun satuju kana: (1) masihan informasi ayeuna, lengkep sareng akurat tangtu anjeun sakumaha anu diperyogikeun ku prosés aplikasi sareng (2) miara sareng ngamutahirkeun inpormasi ieu kedah dianggo pikeun leres, leres sareng akurat. Sadaya inpormasi sapertos na bakal disebut informasi akun ("Accountmbaran Akun").

Geus dieu masihan terang urang hak pikeun mungkabkeun ka pihak katilu partiesmbaran Akun ieu. Ku ngalengkepan sareng ngalebetkeun aplikasi pikeun ngadaptar ngaran perusahaan, anjeun ngalambangkeun yén Accountmbaran Akun aya dina aplikasi anjeun bener-bener sarta ngadaptar tina perusahaan perusahaan anu ditangtukeun, ku kituna anjeun terang, henteu ngaganggu atanapi ngalanggar hak hak-hak anu katilu. pesta. Anjeun parantos yén nami perusahaan henteu didaptarkeun kanggo tujuan anu henteu sah.

Bagian otorisasi

Upami anjeun nyuhunkeun saham otorisasi na dina Peraturan Pengetahuan Anjeun anu aya di ngalobaan jumlah maksimum anu diwenangkeun ku filing nagara, propinsi atanapi nagara anu dibayar fee mining, anjeun kedah nanggungjawaban kanggo ké minak anggo upami sadaya ongkos sadaya ongkos . Sababaraha, tapi henteu kabeh, yurisdiksi ngeusi batre tambihan tambahan nalika jumlah saham sareng / atanapi total nilai stock saham naek. Ista tanggung jawab anjeun ningali jumlah maksimum biasa diidinan ku nagara, propinsi atanapi nagara mun cocog kanggo pajak pamasaran minimum. Jumlah biasa otorisasi dina Artikel Pegatuan anjeun dipilih di kawijaksanaan anjeun. Mun anjeun teu ngalatih urang sanés, struktur saham baku nyaeta 1500 biasa di henteu nilai tara iwal naon anu digunakeunana angka dina yurisdiksi husus atanapi pangsaeutikna saham biasa cocog kanggo fee filing minimum.

Waktos pigura

Upami tiasa, GCS ngalebetkeun dokumén ka kantor pamaréntah anu luyu pikeun nganggo. Nalika GCS nampi dokumén balik ti kantor pamaréntah, péngkolan GCS, ngilikan dokumén ka anjeun luyu jeung paket anu parantos mesen. Anjeun satuju yén kantor pamaréntah, sanés GCS, ngatur pigura waktos dimana anu diparéntahkeun perusahaan sareng dipulangkeun ka GCS.

Sanggeus badan anu Filed, upami kit perusahaan atanapi buku catetan perusahaan disebatkeun sareng pesenan, éta bakal dijieun saatos ngaran parusahaan disayogikeun sareng disatujuan ku pamarentah. (Alesan pikeun anu teu praktis pikeun mesen kit perusahaan dugi ka pamaréntah nyatujuan ngaran supados kit henteu dijieun sareng ngaran anu ditampik ku pamaréntah.)

Ngawartosan sareng ngalebetkeun kabutuhan

GCS henteu nanggungjawaban kanggo parantosan atanapi ngingetan naon waé syarat atanapi kawajibanana, diantarana, tapi henteu diwatesan kana sagala laporan taunan, pamasaran pajeg, pajeg, atanapi kaayaan, propinsi propinsi, county atanapi féderal pangaturan bea atawa biaya anu patali sareng produk atanapi jasa kami nyadiakeun ka anjeun. Dina tulisan ieu aya 3,007 di Amérika Sarikat kalayan sagala rupa syarat filing sareng waragad. Kusabab jumlah wilayah jeung yurisdiksi lianna sareng peraturan anu ngarobih kantos waé, éta téh anjeun tanggung jawab kana mendakan waragad perangkatan, pajeg sareng sarat anu sanés tina county anjeun, paroki, nagara, nagara atanapi yurisdiksi anu luyu ieu. Pangaluan GCS dina produk atanapi jasa anjeun bakal mérék nalika produk atanapi jasa anu dijieun. Sakur panungtun atanapi kawajiban pikeun pangropéa tina produk atanapi jasa anjeun henteu tanggung jawab ti GCS sarta mangrupakeun dampal suku anjeun. Dina sababaraha hal, iwal mun anjeun kaserang GCS sangkan sagala kaayaan, kaayaan, propinsi, county atanapi féderal pangaturan kabutuhan korporasi anjeun, LLC atanapi produk atanapi jasa anu sanés bakal tanggung jawab dampal anjeun. Ieu ngawengku, tapi henteu diwatesan ku, anu file kanggo status pamilihan Bab S Corporation anjeun. Bentuk panawaran pikeun status S-Corporation kedah ditanda ku perwira perusahaan. Kusabab urang henteu aya patugas perusahaan, urang moal tiasa asup sareng ngiringan formulir ieu. Malah upami jasa perwira / diréktur / manajer nominee diperenas, kami moal meryogikeun berkas formulir sapertos atanapi nyandak peta atas nama perusahaan kajaba otorisasi ku pihak luyu pikeun nulis. Simkuring teu nanggungjawaban kanggo pajak pajak leungit atanapi telat atanapi filings, lampah atanapi inaksi sanésna henteu ngahaja, dina kasus kasus nominee, sanés GCS. GCS mangrupikeun layanan préparasi dokumen sareng file sanés panyusatan pajak atanapi hukum. Pangabutuh pajak sareng légal kedah kaala ngaliwatan anggota anu dilisensikeun, berilang, mengaktipkeun kana profesi ieu sapertos Pangacara sareng Akuntan.

Rekening Bank

Upami anjeun kanggo mangrupakeun bahan anu sanés nganggo pamérenan hiji bank, kami tiasa mantenkeun pikeun muka rekening éta pas langkung kabutuhan anjeun. Najan kitu, anjeun satuju yen GCS henteu ngadalikeun jasa anu ditawarkeun ku bank atanapi anu bank mana anu atanapi moal bakal buka jinis akun anu anjeun pikahoyong, sareng usaha anjeun pikeun ngalengkepan éta dokuméntasi bank anu diperlukeun. Anjeun satuju yén bank, tapi sanés GCS, ngatur laju dimana rekening bank bakal atanapi moal dibuka. Anjeun satuju yen anjeun tanggel waler ngeusian aplikasi pamuka jabatan dina sadayana sareng masihan inpormasi nu dipénta ku bank kanggo lawang akun.

Biasana pikeun kapentingan anjeun henteu ngahubungan bank nepi ka saatos aya akun muka. Alesanna urang geus dina sababaraha kali nyieun pamémonsi ka bank atanapi komunikasi ka bank ku cara anu ngahalangan bubuka akun.

Anjeun satuju kana janten GCS henteu bahya pikeun kawijakan sareng kondisi perbankan anu aya di antarana: tapi bank anu nampik rekening muka éta, bank anu butuh langkung waktos kanggo muka akun ti hiji hal mikahayang, bank anu langkung seueur inpormasi sateuacan bank baris muka akun eta, parobahan kawijakan bank, anu henteu mampuh muka rekeningna sareng bank anu ngagaduhan cabang anu aman sareng léngkah, peryogi ngadamel déposit sareng ditarikna ku surat salian ngambit kana bank, anu kedah langkung seueur langkung édit langkung. klien nu dipikahayang, bahasa asing anu digunakeun di bank, bank moal nyayogikeun sadaya jasa anu dipikahoyong klien, kaasup tapi henteu diwatesan ku kamampuan nyambungkeun duit tina akun atanapi ayana atanapi henteuna kartu kiridit atawa kartu debit atanapi aya atawa henteuna aksés Internét kana rekeningna, atanapi bank anu anjeun kedah milari ka bank sacara pribadi sateuacan rekeningna bakal dibuka. Mun bank merlukeun perjalanan anjeun pinuh jawab sagala na sadayana tina perjalanan sareng expenses pakait. Dina sababaraha kasus, hiji-hijina pilihan anu lumrah nyaéta pikeun muka akun di hiji bank anu henteu mibanda cabang anu pikaresepeun pikeun nasabah atawa bank anu henteu ngagaduhan dahan. Upami ieu téh tipe akun nu GCS sanggup muka pikeun anjeun, anjeun satuju yén GCS parantos kaeusi ngaluaanana.

Dina henteu aya penjualan GCS parantos ngabalikeun duit sadayana bea mayar kanggo produk sareng jasa tambihan anu parantos dibayar dina rekening bank kusabab rekening bank éta henteu tiasa dibuka atanapi upami anjeun henteu puaskan sareng pilihan bank. Ieu mangrupikeun hal sanajan alesan utama nu ngadegkeun hiji éntitas hukum atanapi layanan anu dimaksudkeun anu parantos kagagalan parantosan pikeun muka bank, atanapi aya anu badgal pisan janten jaman baheula kusabab panéang panénan akun bank. Contona upami anjeun maréntahkeun LLC sareng rekening bank sareng bank pilihan anjeun nampik muka akun éta, hiji-hijina ubar kanggo GCS, kana pilihan na, pikeun ngabalikeun duit ngan éta bagian hargana mayar anu GCS nganggap hubungan ka bank bubuka, béaya rendah sareng waktos anu ditanggung, atawa nyadiakeun anjeun sareng pilihan bank sejen. GCS parantos ngayakeun panalungtikan anu lanjut pikeun nuduhkeun bank anu bakal muka rekening tanpa anjeun henteu nampilkeun, anu karasaeun nyaéta lembaga anu stabil sareng nawiskeun jasa anu lumrah. Ista anjeun tanggung jawab pikeun ngalengkepan aplikasi akun bank, mikeun kabutuhan akibat diperyogikeun sareng nyadiakeun dokuméntasi anu sanés anu diperyogikeun bank. Perbankan diperyogikeun pikeun ngagantikeun nasabahna kanggo aktivitas légal sareng étis. Gagal pisan teu tiasa ngabalukarkeun bank kaleungitan lisénsina sareng / atanapi ngawatesan kamampuhna pikeun ngalaksanakeun transaksi sacara internasional. Janten, bank teu dipikanyaho pikeun nyieun pengecualian sasuai ka pangajénna akibatna.

Syarat lawang bank has kaasup, tapi henteu diwatesan ku, ngalengkepan aplikasi akun, tandatanganan kasinugrahan kasinugrahan, nyadiakeun salinan kasimpulan paspor anjeun, tagihan utiliti asli anu ngusulkeun alamat padumukan, dokumén perusahaan anjeun, bank sareng rujukan atanapi profésional. hurup sareng sarat sejenna anu rupa-rupa gumantung kana bank. Bank sering bakal nelepon pikeun pariksa kaaslian nu dokumén. Ku méré anjeun sareng ngaran bank GCS ngarasa paling meujeuhna sareng nyobian pikeun nyadiakeun anjeun dokumén bubuka rekening bank, GCS parantos minuhan kawajiban na anu disatujuan ku perjanjian ieu.

Lamun anjeun mesen item atanapi jasa tambahan, tambahan, duplikat, dokumén karajinan alatan bisa jadi diperyogikeun. Contona, upami anjeun maréntahkeun rekening bank, hukum tiasa ngabutuhkeun bank pikeun ngajaga perumahan aslina anjeun idéntifikasi sareng rujukan dokumén. Aturan ogé tiasa meryogikeun wali atanapi panyadia ladénan perusahaan pikeun gaduh perangkat aslina tina dokumén karajinan alatan. Janten, anjeun kedah masihan sababaraha sét aslina.

TRUSTS, estate nyata & dokuméntasi

Peraturan lokal sareng internasional anu tétang pikeun nyegah hasil laundering duit sareng harboring atanapi gerakan dana nu haram séjénna. Salaku sapertos, wali, bankir jeung nu lianna dina industri jasa finansial diwajibkeun pikeun ngaidentipikasi pihak luyu sasuai jeung peraturan ieu sareng supados nalika requests ditarikna atanapi pamundut lianna dijieun, anu berharga anu dibikeun ka pihak hade. Ku alatan éta, aya tungtutan terang jalma-anjeun ku anu kedah sasuai. Hiji wali umumna moal nyieun iwal ka syarat alatan-karajinan alatan ngalakukeunana bisa ngahasilkeun fines jeung / atawa leungitna lisénsi pikeun ngalaksanakeun bisnis.

Di handap ieu béréndélan sababaraha, tapi teu merta sadayana, anu dokumén anu umumna diperlukeun ti klien kanggo ngawangun hiji kapercayaan internasional: Bentuk Data Penilaian Klien, Affidavit of Solvency, Buktina tina Sumber Dana, Dokumén Inpormasi Amanah, The Money Act Act Laundering Control, Deed of Indemnity, Salinan kaca foto paspor anjeun (atanapi salinan lisénsi supir anjeun dina sababaraha hal cukup) cukup Certified ku Notary Public, Buktina Dokumén Asli Alamat Anjeun (kedah janten panganyarna panganyarna tagihan utiliti, pernyataan kartu kiridit, atawa pernyataan bank - kedah janten aslina tinimbang sahiji fotokopi), hurup rujukan bank. Anjeun bakal dipenta pikeun asup sababaraha dokumén di luhur sareng nyadiakeun salinan paspor sakumaha nyatakeun di luhur, hiji tagihan utiliti (atanapi sejenna sakumaha dinyatakeun) jeung surat rujukan bank. Daptar di luhur dimaksudkan pikeun nyadiakeun conto tina dokumén anu biasana diperyogikeun tapi moal aya garansi anu dokumén anu sanés bakal diperyogikeun sareng / atanapi pamundut anu sanésna anu dilakukeun.

Anjeun tanggel waler pikeun masihan katerangan kanggo parantosan anu parantosan, kaasup pangebatan darat, kapercayaan hirup sareng dokumén sanésna, diantarana tapi henteu diwatesan ku dokumén lien ogé masihan urang ngaran namina Urang ngalaman usaha préparasi sareng ngahasilkeun béa méméh anjeun masihan inpormasi pikeun ngalengkepan éta dokumén anjeun. Janten, kagagalan anjeun pikeun masihan inpormasi anu kedah kami diasupkeun inpormasi anjeun kana dokumén sanes alesan pikeun ngabalikeun duit kusabab biaya ieu préparasi teu tiasa diduga.

Rekening dagang

Rekening sudagar dina kartu kiridit dipaké pikeun ngeusi batre ka palanggan anu dibayangkeun ku kartu kiridit. Upami anjeun kanggo mangrupakeun hak anu sanés nganggo pamundut dina kartu kiridit, kami tiasa masihan perantosan tambahan, kami nganggo usaha pikeun muka akun anu nyugemakeun kabutuhan anjeun. Najan kitu, anjeun satuju yen GCS henteu ngadalikeun jasa anu ditawarkeun ku perusahaan akun dagang, ongkos nu ditawarkeun, sareng anu henteu padagang bakal atanapi moal buka tipeu akun anu anjeun pikahoyong, sareng usaha anjeun pikeun ngalengkepan éta dokuméntasi akun sudagar anu diperlukeun. Anjeun satuju yen perusahaan akun sudagar, tapi sanés GCS, ngadalikeun kagancangan anu rekening sudagar bakal atanapi henteu kedah dibuka. Anjeun satuju yén anjeun tanggel waler pikeun ngeusian aplikasi akun sudagar dina sadayana sareng masihan informasi nu dipénta ku pikeun muka akun.

GCS henteu ngajamin ongkos rekening padika OR Sarat. Ieu komitmen dijieun ku parusahaan rekening sanggeus pameuntasan aya aplikasi Anjeun. Anjeun satuju yén GCS henteu nanggungjawaban kanggo biaya anu dieusian ku parusahaan MERCHANT ACCOUNT.

Anjeun satuju kana janten GCS henteu bahya kanggo kawijakan sareng kondisi akun perdagangan kaasup, sanésna, seueur langkung sakaligus: a parusahaan sudagar anu nampik muka rekening éta, hiji pausahaan sudagar anu butuh waktos kanggo muka rekening batan anjeun mikiran, rekening sudagar pausahaan anu menta langkung seueur inpormasi sateuacan aranjeunna baris muka rekening éta, perbankan mimiti diperlukeun perbankan, perobahan dina kawijakan, henteu mampuh muka rekening kalayan tarung anu dipikahayang ku anjeun, henteu mampuh muka akun sudagar sareng padika nu dipikahoyong ku anjeun, éta perusahaan sudagar teu nyadiakeun sakabéh layanan atanapi ongkos anu nasabah dipikahoyong, kaasup tapi henteu diwatesan ku waragad, cadangan, kawijakan padagang jeung sajabana.

Dina sababaraha kasus, hiji-hijina alesan anu lumrah pikeun muka akun sudagar di perusahaan anu ngeusi harga langkung luhur ti ongkos baku. Ieu hususna leres upami perusahaan akun sudagar ngemutan bisnis janten kategori "resiko tinggi", henteu paduli naha klien ngarasa karasaeun bisnis teuing resiko atanapi henteu atanapi upami klien boga sajarah bersih atanapi lagu. Upami ieu téh tipe akun nu GCS sanggup muka pikeun anjeun, anjeun satuju yén GCS parantos kaeusi ngaluaanana.
GCS anu teu kasusna ngabalikeun duit sadayana biaya anu mayar kanggo tambihan produk sareng jasa anu didaptarkeun sajaba akun sudagar dina kartu kiridit sabab perusahaan akun padagangan teu tiasa dibuka atanapi upami anjeun teu puas kana pilihan pausahaan akun sudagar . Ieu masalahna sanajan alesan utama anjeun ngadegkeun hiji lembaga légal atanapi parantos jasa patali éta pikeun tujuanana pikeun muka akun padagalan kartu kiridit atanapi yén béak nu penting dina lasut kusabab ayana dina pamakan muka. Contona upami anjeun maréntahkeun korporasi sareng akun sudagar sareng perusahaan padagang keretan anu milih henteu nampi muka akun atanapi ngeusi ongkos leuwih luhur ti anjeun hoyong, hiji-hijina ubar kanggo GCS, pilihan na, pikeun ngabalikeun sajaba bagian éta fee éta mayar anu GCS nganggap hubungan lawang akun sudagar atanapi nyangkokkeun sabagian fee ngomong, kurang ti biaya kantong, atanapi nyayogikeun anjeun nganggo pilihan akun sudagar anu sanés. Fee mayar pikeun ngadegkeun akun padagang mayar ka pihak katilu pikeun ngalaksanakeun penilaian risiko, ku sering sering fee dibayar pikeun ngadamel sudagar tiasa nampi teu jelas. GCS parantos ngayakeun panaliti éksténsif pikeun maluruh padagangan pausahaan akun anu bakal muka akun kanggo usaha anu low, sedeng sareng luhur-resiko anu ngarasa asa-lembaga anu lumrah sareng nawiskeun jasa anu akal. Ku masihan anjeun sareng nami perusahaan akun sudagar GCS ngarasa paling meujeuhna sareng nyieun usaha pikeun nyadiakeun anjeun muka dokumén lawang atanapi rujukan, GCS parantos minuhan kawajiban na anu aya dina perjangjian ieu.

Kantor program

Program kantor, nu umumna diwangun ku nomer telepon, nomer fax sareng alamat ieu ditawarkeun salaku pelagihan klien wungkul. Nomer telepon program kantor sering sering a garis telepon anu dibagi di seueur pisan pausahaan. Kituna, pihak anu nélépon kudu ngajantenkeun ngaran perusahaan pikeun anu ngajénkeun sangkan bakal sadar saha anu diperyogikeun suratna. GCS henteu nanggungjawaban kanggo keun leungit, telepon lasut, fax, kasempetan bisnis leungit atanapi rugi seungit. Alami, ngabalikeun duit henteu sadia saatos jasa anu dimimitian sabab GCS ngeusi biaya lengkep program kantor sateuacanna.

Kredit kiridit & yuswa / rak pausahaan

Sarat of Service ieu ngartikeun lingkup sareng keterbatasan kawajiban Kompeni ka Palanggan sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ditarima tina Layanan jeung Produk ku Palanggan. Parusahaan bakal dijadikeun dampal suku sareng final-arbiter anu aya dina interprétasi na pasatujuan éta. Ku ngamangpaatkeun Layanan-Produk sareng Produk Kompeni, Palanggan satuju kanggo disebatkeun dina kaayaan anu disersihan dina Pasatujuan ieu.

Mun maréntahkeun, Company baris nyayogikeun perusahaan atanapi parusahaan kawates pikeun langganan. Parusahaan bakal nyadiakeun Palanggan ku pakét wilujeng sumping ku email atanapi pangiriman pos. Palanggan tanggung jawab ngalengkepan pakét wilujeng sumping tur balik deui leres leres leres ka Company. Sakali pakét wilujeng sumping (anu nujul kana aplikasi sareng / atanapi dokuméntasi anu dipénta lianna) parantos réngsé ku Palanggan sareng dipulang ka Kompeni, Kompeni bakal ngalebetkeun inpormasi ka Dun & Bradstreet dina obyektif, tapi teu ngajamin, nyadiakeun layanan di handap ieu :

1. Nyadiakeun propil kiridit bisnis ku salah sahiji atawa leuwih kantor kiridit bisnis.
2. Kagancangan proses ngawangun kiridit ku Kompeni atanapi ka affiliatesna mayar hiji fee anu gancang pikeun badan ngalaporkeun kiridit (upami ngawasa) upami anjeun parantos mayar kanggo layanan anu gancang.
3. Nyadiakeun portopolio Dun & Bradstreet (D & B) sareng akun.
4. Jieun laporan kiridit D&B utama 6.
5. Jieun skor jeung ratings 5 D&B dina laporan 6.
6. Nepikeun ka inpormasi D & B aranjeunna menta keur nyieun skor jeung ratings D & B.
7. Mantuan dina customer ngadegkeun rujukan dagang 4-6 pikeun pausahaan.
8. Ngawas portfolios kiridit 6 D & B.

Palanggan moal ngalakukeun hal ieu:

1. Bener ngabéréskeun pakét wilujeng sumping sareng balikkeunana ka affiliate Company.
2. Nyadiakeun sadaya inpormasi dipénta ku Kompeni sareng / atanapi affiliate na pikeun ngarengsekeun propil kiridit.
3. Tuturkeun arah Pausahaan sareng / atanapi affiliate dina prosés parantosan propil kiridit.

Perusahaan yuswa atanapi rak pausahaan mangrupikeun perusahaan, LLC atanapi lembaga anu sanés anu sanés anu didirikan sateuacanna.

L-UŻU JEU SERVIZZI U PRODOTTI KUMPANNIJA FUQ RISKI SIENA. KUMPANIJA KUMPANIJA MHUX IMPJEGATI, AGENTI, RésELLER TIETTARI PARTIDI INFORMAZZJONI, LICENSERS MERKANZI JEHAN SUNDA KUNGGĦAN, nyieun KARANSI KONTRA KUMPANIJA PARTITARANA KU BUPANA KU BUPANA PALUKAN Pikeun PKATUKAN PURKANA SALU BUKANANA PALUKAN Pikeun KU BUPKAN OF KU BUPKAN Pikeun PKP A BUPKAN Pikeun PKP A BUPKAN Pikeun PKP A BUPKAN Pikeun PKP A B-R sezzjoni picur Lumpur KPPPP Ajus; UHANG henteu nyieun jaminan pikeun hasil, nu bisa diturunkeun tina pamakéan jasa jeung produk perusahaan Janten ka akurasi, Jawa bisa dipiharep tina jasa INFORMATIKA OR MERCHANDISE KONTENITA OR ORVISKAT SUNDA KORPORASI KORPORASI KORPORASI KORPORATIK KUMPANIJA KORPORASI MHEJJEUN INFORMATI KOMUNITASISE CANHEHEHAN Dina perjangjian ieu. Ieu ngawengku leungitna transaksi, padahal lamun hasilna tina telateun, atawa henteu mampuh pikeun nginjeum tepi hoyong ngabiayaan transaksi naon waé atanapi henteu disababkeun ku parusahaan jeung pagawe anu sanés OR CAUSES.THERE sejenna teu aya diobral séjén. Parusahaan teu kiridit atawa lain parusahaan jawab nedunan injeuman kanggo nasabah. Parusahaan nyadiakeun profil kiridit. Palanggan tanggung jawab pikeun ngamangpaatkeun profil kiridit kanggo nginjeum sabaraha sasuai sareng nu dipikahoyong ku nasabah. EIN OR Pajak ID Jumlah parusahaan yuswa / rupi teu tiasa nyocogkeun umur parusahaan jeung meureun ku akses ayeuna.

RESPONSABBILTÀ KUMPANIJA KUMPAN pikeun sakabéh klaimna mendakan ku para nasabah, atawa naon baé pihak sejen, henteu paduli bentuk, kaasup sagala cukang lantaran aksi anu dumasar kana kontrak, tort atanapi tanggung jawab lengkep SALAWA BASA CUSTOM INFIQ MODIUL KUMPAN. Ladenan di luhur tiasa dicandak nepi ka dinten bisnis 120 ka 180 ti tanggal Palanggan mulang sareng Kompeni nampi paket wilujeng sumping réngsé réngsé.

Ku sabab éta bisa DEROGATORILY mangaruhan pangaruh kiridit, nasabah teu satuju kontak agén ngalaporkeun kiridit langsung dugi samenten ditangtoskeun sareng tanpa ditulis dina konsisten pausahaan. Palanggan ngartos yen karya PREPARATORY SINIFIKA anu dipigawé saméméh file dikintunkeun ka AGENCY ngalaporkeun kiridit. SEMMISSION FEMM PREMATURE JEUNG KUNTATTATURA MIMPUNI SALA AGENZA Ngabejaan KREDITA bisa boga pangaruh DEROGATORY FUQ PROFED KREDITI sareng para nasabah Tanggung nanggungjawaban lengkep. Pausahaan tiasa ngalebetkeun inpormasi ka agénsi ngalaporkeun kiridit tapi teu ngatur interpretasi data, kituna henteu ngajamin aranjeunna bakal ngedalkeun THE ISPORPORTA, laporan, niripan anu hoyong miluhkeun THE NORE THE COMPEERE THE NORTHE, NORWE DUKATU! Bakal réngsé Mun anjeun atawa kiridit kiridit ngalaporkeun teu kooperazzjoni salaku dipikahoyong. Sagala waragad tambahan salaku bagian tina prosés ngawangun kiridit bakal tanggung jawab nasabah. Di handap ieu moal modal pikeun KUMPANA sabab nyaéta jasa anu disayogikeun ku pausahaan pihak 3rd. Ieu diantarana, tapi teu diwatesan ku D & B nyetél fee ti enol nepi ka lima ratus salapan puluh salapan dollar, peralatan perdagangan disetél fee, biaya produk ti ngical paralatan, STATE fee filing, waragad lisénsi bisnis, telepon bisnis disetél atanapi telepon anu patali waragad, waragad laporan kiridit pribadi, waragad bank na sagala waragad lianna anu adat kana praktek umum bisnis. Sakabéh anu di luhur nyaéta waragad anu dipiharep ku anu saha anu rencanana bakal aya dina bisnis.

Palanggan ngarti sareng satuju yén anjeunna kedah dianggo sacara seueur sareng parusahaan dina penanganan perkara ieu, lakukeun sadayana peryogi kanggo masihan pausahaan inpormasi anu dipénta ku perusahaan; satuluyna, Palanggan moal ngajalanankeun jasa kana panjagaan dina sareng pausahaan urang ku salami perjangjian ieu tetep aya, sareng Palanggan moal masihan inpormasi kana sagala éntitas atanapi jalma anu kalibet sanés atanapi komunikasi langsung sareng anu mana wae dina jalma atanapi lembaga dina hal éta anu sanés. kajaba sakumaha diarahkeun ku pausahaan salaku ieu bisa mangaruhan pangaruh profésional.

Sajaba ti éta, Palanggan satuju kanggo satuju sacara pribadi sadaya bisnis sareng pribadi tagihan / akun pribadi Palanggan kaasup tapi henteu diwatesan ku garis kiridit, kartu kiridit, rekening anu aya dirobah sareng gajian. Palanggan satuju teu nerapkeun kiridit tanpa méré béja sateuacanna ka pausahaan. Palanggan ogé satuju yén jumlah kiridit nu disumput ku perusahaan pikeun janten konsultan pikeun menghubuskeun anu meunang total usaha tina palabuhan sareng perusahaan.

Ayeuna, Kompeni tetep mengenang pikeun ngaropéa pasatujuan éta iraha waé sareng ti jaman ka jaman sareng modifikasi sapertos sapertos kudu sacara otomatis efektif saperti ka sadaya para nasabah nalika diadopsi ku Kompeni sareng ngepalkeun dina sub-kaca hade HTTPS: // companiesinc .com / atanapi lokasi saterusna jadi ramatloka tiasa diropéa.

Mindahkeun pausahaan

Najan ngaran anjeun atanapi jalma anu anjeun ditunjukkeun baris némbongan na dokumén anu ngalihkeun perusahaan ka anjeun atanapi janten ahli damel, anjeun satuju yén ngaran anjeun atanapi saurang designee anjeun tiasa atanapi henteu muncul dina artikel ngeunaan perusahaan atanapi artikel tina organisasi. Aya dokumen anu misah anu ngirimkeun parusahaan ka anjeun atanapi abdi leresna. Ieu kasarna sarua nami hiji produsén mobil anu tinggaleun na mobil, teras dokumén judul parantos nganggo salaku légal, mindahkeun ngariung. Sarupa oge, urang atanapi agén kami ngabentuk korporasi salaku pendaptaran ?? tur ngabentuk parusahaan liability kawates sakumaha organizer nu ?? lajeng ngaéksekusi dokumén anu mindahkeun parusahaan ka anjeun. Dina sababaraha kasus, parusahaan kami atanapi jalma anu kami ditunjuk bakal patugas mimiti, diréktur, anggota atanapi manajer pausahaan. Anjeun satuju yén mindahkeun perusahaan ka anjeun bakal ditilik muncul dina dokumén alih sareng sanes artikel anu sorangan.

Surat FORWARDING

Upami anjeun parantos mesen layanan anu ngawengku diteruskeun surat, anjeun bakal mayar parangko sareng nanganan barang anu ditirimkeun ka anjeun. A titipan langkung na dua puluh lima dollar AS, atanapi langkung upami anjeun ditunjukkeun, bakal dipidamel kana biaya layanan diteruskeun surat anjeun. Berdagangan ieu bakal dibedékeun pikeun disatujuan. Anjeun ogé ngajantenkeun urang ngecas kartu kiridit anjeun kana koropak pikeun nutupan biaya pengiriman barang kanggo bungkusan.

item Rupa-rupa

Meureun aya béa Rupa-rupa tambahan dikaitkeun sareng urutan anjeun yén kami tiasa nyuhungkeun anu teu didaptarkeun di ramatloka urang. Waragad ieu tiasa waé pikeun ongkos pengiriman barang tambahan, legalisasi dokumén, bungkusan konsultan, waragad pembaharuan, atanapi waragad sanés atanapi barang aral anu tiasa dikaitkeun kana pesenan anjeun atanapi kanaékan béja saku anu diperlukeun urang anu ditampé di urang sateuacan urang dicitak harga anu diropéa. Alamat ieu sareng situs web filial tiasa atanapi henteu tiasa janten apdet. Sababaraha atawa sakumna wawakil parusahaan dianggo ti daérah padumukan jauh batan jauh di hiji tempat bisnis pusat. Sababaraha alamatna didaptarkeun na foto, diantarana tapi henteu diwatesan ku foto tina wangunan anu ditampilkeun pikeun tujuan sajarah sareng henteu ngagambarkeun status kiwari. Punten pastikeun ngahubungan wawakil pikeun alamat anu pas sateuacan ngirimkeun susuratan. General Corporate Services, Inc. mimitina ditetepkeun Juni kadalapan Juni taun ka taun salapan belas ratus genep di Amérika Serikat ti Nevada. Nu boga nu boga pausahaan ayeuna ngiringan atanapi nganggo langkung atanapi dina Januari anu katilu dina taun dua rebu sareng dalapan. Pausahaan tacan bisnis na ayeuna aya dina waktos hirup na. Nami perusahaan parantos dirobih sareng perusahaan parantos dilebetkeun, ngarobih sareng dibalikkeun. Anjeun satuju teu ngandelkeun umur GCS salaku alesan pikeun ngalaksanakeun usaha sareng urang. Sakabéh perjanjian ieu mangaruhan sakabeh transaksi ayeuna sareng engke antara pihak.

Modifikasi ka perjangjian

Anjeun satuju yen urang tiasa ningali balik ka peraturan sareng kaayaan di pasatujuan ieu sareng ngarobah jasa anu disayagikeun dina pasatujuan ieu. Sagala révisi atanapi robah sapertos bakal ngariungkeun sareng mujarab langsung saatos ngeposkeun versi dirévisi. Pasatujuan atawa perobihan kana jasa (s) dina situs wéb urang, atanapi béwara ka anjeun ku email atanapi mail biasa. Anjeun satuju kana marios ramatloka urang, kaasup perjanjian ieu, périodik pikeun nyarios révisi sapertos kitu. Anjeun satuju yen, henteu neraskeun nganggo Layanan urang di handap ieu ningali bunun ti révisi kana pasatujuan ieu atanapi ngarobah layanan (s), anjeun kedah ngalegaan révisi atanapi perobahan nu sapertos kitu.

Watesan OF liability

Anjeun satuju yen sakabeh tanggungjawab urang, sareng ubar ekslusif anjeun, anu mana waé anu aya di mana waé Ladenan anu disadiakeun dina pasatujuan ieu sareng kedah ngalanggar perjanjian ieu diwatesan ku ngan jumlah anu anjeun mayar kanggo jasa sapertos. GCS henteu wajib nanggungjawaban kanggo karuksakan langsung, teu langsung, kajadian, husus atawa konsekuensi kekerapan pamakean atanapi henteu mampuh ngagunakeun jasa ti atanapi biaya biaya ngayakeun jasa diganti. Kusabab sababaraha nagara, propinsi atanapi nagara teu mijinkeun pangaluaran atanapi keterbatasan tanggung jawab karusakan konsekuensi atanapi keuna, dina nagara, propinsi atanapi nagara sapertos, akhabilitas urang diwatesan ku wates nu diijinkeun ku hukum. Sakali registrations ngaran korporasi diprosés, henteu ngaropéa sareng non-henteu dipulangkeun. Sateuacan ngalebetkeun ordo anjeun, parios deui parah ejaan sareng akurasi nami perusahaan.

GCS nanggungjawaban kanggo sadaya rugi atanapi katerangan kusabab, tapi henteu diwatesan ku: (1) rugi atanapi katerangan kusabab cakitan aksés, atanapi kaganggalan aksés; (2) rugi atanapi katerangan balukarna tina data non-pangiriman atanapi data anu-kiriman; (3) rugi atanapi katerangan balukar tina akting Allah; (4) rugi atanapi katerangan balukar tina kasalahan, kaleungitan, atanapi salah jahat dina sagala inpormasi anu disayogikeun aya dina pasatujuan ieu.
Anjeun satuju yen urang moal nanggungjawaban kanggo leungitna rugi na pamakean nami perusahaan nu didaptarkeun, atawa pikeun gangguan interupsi, atanapi henteu ngarugikeun langsung, khusus, incidental, atanapi konsekuensi nanaon (di antarana kauntungan leungit) henteu paduli bentuk peta naha di kontrak, tort (kaasup lalawora), atanapi mun disebutkeun, sanajan urang geus disarankan ngeunaan kamungkinan Karuksakan misalna.

INDEMNITY

Anjeun satuju kana leupaskeun, indemnify, sareng nahan kami, kami kontraktor, agén, karyawan, perwira, direksi, nu boga sareng affiliates bahya tina sadaya Liabilities, klaim sareng biaya, kaasup biaya Pangacara, ti pihak katilu anu patali atawa anu ditempatkeun dina pasatujuan ieu, Jasa nu disayogikeun di handap atanapi pamakean anjeun tina Pasipatan, anu disebatkeun tanpa palanggaran palanggaran intelektual anjeun atanapi hak cipta pribadi anu mana waé jalma atawa lembaga, atanapi ngalanggar aturan pamarentah atanapi kawijakan anu aya ngeunaan layanan anu disadiakeun. . Upami GCS kaancam jasé ti pihak katilu, urang tiasa milarian jaminan ditulis ti anjeun ngeunaan jangji anjeun ka ngabebaskeun urang. Anjeun kagagalan éta tiasa masihan jaminan eta bakal dianggap pegatna Pasatujuan anjeun.

breach

Anjeun satuju yen kagagalan patuh kana katangtuan pasatujuan ieu tiasa dianggap ku urang janten pelanggaran bahan sarta kami tiasa masihan perhatikeun tulisan, nu ngajelaskeun ka pelanggaran anjeun. Sagala palanggaran ku anjeun henteu dianggap dianggap dikampurakeun sabab kusabab urang henteu kalakuan baheula di respon kana éta atanapi anu sanésna sanés ku anjeun.

bedah

GCS nyiar mendakan harga anu leres sareng kalapa. GCS cadanganan tiasa mendakan pasipatan pikeun ngarobih struktur harga na dina waktos tanpa aya bewara. Contona, hiji laju bisa dikutipan pikeun pembaharuan struktur bisnis nalika urus awal daék nyuhungkeun, tapi laju éta tiasa waé perobahanna peringkat lamun pembaharuan dilantunkeun kusabab peringkatna henteu ditagihkeun waragad pamaréntahan atanapi henteu nganggo biaya kantong, atanapi anu sanésna deui alesan. Pernyataan anu disayogikeun ku GCS anu urang papanggih sareng / atanapi ngéléhkeun bedah saingan éta kudu diinterpretasi saperti kami sacara teratur ngéléhkeun bedah saingan sareng cagar hak ngéléhkeun harga pesaing dina pilihan budi GCS. GCS henteu wajib ngabalikeun ngabédakeun bédana antara GCS jeung bedah saingan saatos diobral geus consummated.

NO garansi

Anjeun satuju yen, pendaptaran atanapi reservation ngaran korporasi anjeun nu dipilih, pendaptaran atanapi disamian sapertos anu henteu masihan kekebalan da bantahan ka daptar, ngumpulkeun, atanapi nganggo nami perusahaan. Tambahanana, anjeun moal ngandelkeun kanyataan yén éntitas anjeun parantos kabentuk, henteu kedah pesenan bisnis urutan na, hurup pakét atanapi dibebarkeun béa lianna anu ngandung ngaran perusahaan anu diajukeun nepi ka sanggeus Anjeun nampi dokumén anu dicitak aslina, nagara, propinsi atanapi pamarentahan federal. . (Sababaraha nagara, propinsi atanapi nagara bakal ngaluarkeun "bijil" tina pendaptaran, misalna).

Bantahan tina jaminan

Anjeun satuju sarta ngajamin yén inpormasi anu parantos masihan di urang pikeun ngadaptar atanapi mesen nami éntitas anjeun nyaéta, anu pangampah kanyaho anjeun sareng kapercayaan, akurat tur lengkep, sareng naon parobahan na kahareup ka inpormasi ieu bakal disayogikeun ka kami dina waktos cara nurutkeun prosedur modifikasi dina tempat dina mangsa éta. Upami pesenan anjeun ditempatkeun ngaliwatan wakil, anjeunna badé pamiuhkeun pikeun ngarépkeun inpormasi anu akurat ngeunaan ngaran perusahaan anjeun, ngaran, alamat sareng inpormasi anu anjeun anu dipilih. Tapi, kasalahan atanapi misinterpretasi lumangsung. Anjeun bakal nahan GCS henteu bahya kanggo kasalahan atanapi panginterpretasi sapertos kitu. Pilihan anu pangalusna kanggo anjeun kanggo masihan inpormasi dina édisi nganggo email atanapi cara éléktronik anu sanés tiasa masihan akurasi. Anjeun satuju yen pamakean jasa kami anu dijentrekeun anjeun wungkul. Anjeun satuju yen Service sapertos anu disayogikeun dina dasar "sakumaha anu aya" "salaku sadia". Kami netepkeun nolak sagala jaminan naon waé, naha eksplisit atanapi tersirat, diantarana tapi teu diwatesan ku jaminan anu disiroskeun tina merchantability, kabugaran kanggo tujuan husus sareng non-ngalanggar. Kami henteu masihan jaminan yén Layanan-jalma bakalan sasuai ka nu sasuai, atanapi éta Layanan bakal tiasa gratis, aman, atanapi gratis kasalahan; urang ogé ngajamin jaminan anu mana waé pikeun hasil anu tiasa didapet tina pamakéan Services atanapi sakumaha akurasi atanapi reliabiliti inpormasi anu mana waé anu tiasa ditampa.

Hak nampik

Kami, dina kawijaksanaan anu dampal urang, cagar hak nampik ngadaptar atanapi cagar ngaran perusahaan anu anjeun pilih. Dina acara kami nampik pikeun ngadaptar atanapi cagar ngaran perusahaan anjeun, urang satuju kana ngabalikeun hankeun anjeun lumaku. Anjeun satuju yen kami henteu kedah nanggungjawaban kana sadaya karugian atanapi rugi anu tiasa jadi nolak nampik nami perusahaan anjeun.

Judul

Judul bagian anu aya di perjanjian ieu ngan ukur pikeun tujuan rujukan jeung henteu ngaruhkeun harti atanapi ngéna perjanjian ieu.

SEVERABILITY

Dina upami anu salah sahiji dibekelan dina pasatujuan ieu diayakeun janten henteu bisa dipanggihan, dibekelan sapertos kieu bakal dugi atanapi ngaleungitkeun saluyu-ngadeukeutan minimum pikeun pasatujuan anu disebutkeun bakal tetep aya dina gaya sareng pangaruh pinuh.

Anjeun satuju yen Pasatujuan ieu Jumlah kana kasapukan lengkep sareng ekslusif antara anjeun jeung kami ngeunaan Layanan urang. Pasatujuan Ieu ngagantikeun kasapukan prior sareng pamendak, naha diadegkeun ku adat, prakték, kawijakan atanapi precedent.

jajahan hukum

Pasatujuan ieu disalabarkeun dina kaayaan Amérika Florida sarta bakal ditaksir luyu jeung undang Florida, ekslusif aturan aturan hukum na. Saban pihak anu pasatujuan ieu diasupkeun kana yurisdiksi ekslusif Mahkamah Pusat Nagara jeung Federal anu ngabogaan yurisdiksi di County Broward di nagara Florida, sareng ngaleungitkeun bantahan forum anu diurisdiksi, tempat, atanapi pikaresepeun pikeun pangadilan sapertos pangadilan. Dina sagala aksi pikeun ngalaksanakeun pasatujuan ieu, pihak lumaku bakal dijudulan bea pangadilan lumrah sareng waragad Pangacara.

perjangjian sakabéh

Pasatujuan ieu mangrupakeun sakumna perjanjian antara anjeun sareng GCS tur ngagantikeun perjangjian naon waé, naha lisan atanapi tulis, antara anjeun jeung GCS.

- Hatur nuhun anjeun kanggo milih Jenderal Corporate Services, Inc. sareng merek filial urang salaku jasa filing.

Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami kalayan patalékan atanapi masalah anu anjeun ngagaduhan.

General Corporate Services, Inc.
4699 N. Federal Hwy, Suite 101
Pantai Pompano, FL 33064
AS
Haratis tol: + 1-888-234-4949
Langsung / Int'l: + 1-661-310-2930
Fax: 661-259-7727
Kontak éléktronik: Bantosan formulir lengkep dina kaca ieu

Nyuhunkeun Inpormasi Gratis